Widok

Deszczyk popadał ..... ?

I znów OS.Królewskie zalane. W myśl zasady podaj dalej .... ul.Ogrodowa dziś pływała ( podziękowania dla panów ze Straży Pożarnej) bo cała woda z Królewskiego (pomimo odwodnienia) spływa na Ogrodową i Wiśniową. A Wiśniową na nowo budowane osiedle przez tego samego dewelopera. I po co te odwodnienia??? jak nie spełniają swojej roli. Mnie uczono, że pieniądze najlepiej wydawać efektywnie a nie efektownie. Efektów odwodnienia nie ma. Czy nikt prac tych nie odbiera? Może ktoś posiada zdjęcia z zalania? Zrobimy galerię
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli ulice były by gminne to wymagały by zgłoszenia, a że są prywatne to nie musisz zgłaszać do wysokości 2.2 metra

to wy gdzieś na osiedlach macie ulice? ja tam wszędzie kojarzę tylko drogi i to marne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

troche ulic gminnych jest - ale to nie chodzi o szarpanie sie o szczególy, w ogóle tak jak my przestrzegamy przepisów tak i gmina ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie chodzi o szarpanie się, tylko o niezabieranie głosu w temacie o którym nie ma się zielonego pojęcia. Każdy ma prawo na swojej posesji postawić ogrodzenie do wysokości 2,2m bez informowania o tym kogokolwiek, także panu już dziękujemy za wszelkie porady prawno-budowlane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i po problemie wody deszczowej. Będzie zarąbisty basen na 2,2 m za okmem posesji. Nawet rekina ludojada można pooglądać z pokoju gościnnego.

Jaki basen? O czym Ty piszesz?

Ludzie tu jest srednio 9 m gliny co wy pitolicie wes czlowieku szpadel i zobacz co masz na ganku

Mój tata zanim zaczął budować dom to wykopał studnie by zobaczyć jak wygląda struktura gleby i jaki poziom wód. Bardzo dużo to dało:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

błoto.jak możecie żyć w takim syfie wiochmeni baninskie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ty jeździsz do spa na drogie okłady z borowin, my mamy swoje własne błotko - cera jak marzenie
do góry