Widok
Developer godny zaufania
Polecam developera VERSA, zakupiłem domek na nowo budowanym osiedlu tęczowym, jest to najlepsza propozycja w takiej cenie. Zanim dobiłem transakcji zostałem przez developera oprowadzony po wybudowanym osiedlu RUBINOWYM i osiedle zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, developer nie miał nic do ukrycia a ponieważ ja wnikliwie sprawdzam każdy szczegół nie dopatrzyłem się żadnych zaniedbań ze strony developera a oglądałem nawet sam dach na poddaszu. Polecam developera , bardzo dobra obsługa , otwartość na klienta.
Moja ocena
VERSA
kategoria: Deweloperzy
obsługa: 6
oferta: 5
jakość: 5
terminowość: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6
Oferta tego develapera na pierwszy rzut oka wydaje się atrakcyjna, ale są to mistrzowie wypierania się w oczy umów ustnych.Proponuję zawrzeć wszystkie szczegóły w umowie pisemnej najlepiej przy pomocy kogoś kto zna się na prawie,dodatkowo wziąć sobie architekta lub kogoś kto zna się na budowlance tak jak jedna rodzina z osiedla przy Dombrowskiego, wtedy będzie można usunąć wszelkie partactwa przed ostatecznym odbiorem.Wykorzystują skurczybyki to że często młodzi ludzienmuszą się wprowadzić i machają na szczegóły ręką...
Absolutnie nie polecam tego dewelopera,to co piszą moi przedmowcy to niestety prawda, przekonalismy sie o tym na wlasne oczy na platinum park. Rok opoznienia, fuszerki w wykonaniu. NIe chce mi sie o tym pisać, lepiej czasami samemu wykonać poprawki w swoim zakresie niż sie uzerac z tymi ludzmi.
Szczerze nie polecam.
Szczerze nie polecam.