Widok

Developer godny zaufania

Polecam developera VERSA, zakupiłem domek na nowo budowanym osiedlu tęczowym, jest to najlepsza propozycja w takiej cenie. Zanim dobiłem transakcji zostałem przez developera oprowadzony po wybudowanym osiedlu RUBINOWYM i osiedle zrobiło na mnie pozytywne wrażenie, developer nie miał nic do ukrycia a ponieważ ja wnikliwie sprawdzam każdy szczegół nie dopatrzyłem się żadnych zaniedbań ze strony developera a oglądałem nawet sam dach na poddaszu. Polecam developera , bardzo dobra obsługa , otwartość na klienta.
Moja ocena
VERSA kategoria: Deweloperzy
obsługa: 6

oferta: 5

jakość: 5

terminowość: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

5.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 23
Proponuję Panu pojechac teraz i porozmawiac z właścicielami osiedla RUBINOWEGO na temat dewelopera i ewentualą z nim współpracą.
Myślę, że zmieni Pan zdanie na remat solidności, tego dewelopera, a punktacja będzie zdecydowanie niższa.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z przedmówcą.
Panowie z Versy to partacze nie znający się na niczym a już na pewno nie na budownictwie i nie wspominając o prawie budowlanym.
To co się dzieje na osiedlu Tęczowym to powtórka z poprzedniej inwestycji tego dewelopera.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Osiedle Teczowe to moim zdaniem za ta cene to bardzo dobra oferta, sama sie przymierzam do zakupu w drugim etapie. za te pieniadze jest calkiem fajny domek i kawalek ogrodka, a mozesz napisac na co nalezy zwrocic uwage?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18
w planie zaospodarowania za płotami osiedla ma beć stacja benzynowa, też jestem zainteresowany ofertą ale to mnie trochę zraziła a moją żonę całkowicie zniechęciło, czy coś pani wie o tej stacji? w jakiej odległości będzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oferta tego develapera na pierwszy rzut oka wydaje się atrakcyjna, ale są to mistrzowie wypierania się w oczy umów ustnych.Proponuję zawrzeć wszystkie szczegóły w umowie pisemnej najlepiej przy pomocy kogoś kto zna się na prawie,dodatkowo wziąć sobie architekta lub kogoś kto zna się na budowlance tak jak jedna rodzina z osiedla przy Dombrowskiego, wtedy będzie można usunąć wszelkie partactwa przed ostatecznym odbiorem.Wykorzystują skurczybyki to że często młodzi ludzienmuszą się wprowadzić i machają na szczegóły ręką...
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, czy ma ktos moze wiecej opinii nt tego dewelopera? Versa badz Platinum Park (ten sam wlasciciel)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Absolutnie nie polecam tego dewelopera,to co piszą moi przedmowcy to niestety prawda, przekonalismy sie o tym na wlasne oczy na platinum park. Rok opoznienia, fuszerki w wykonaniu. NIe chce mi sie o tym pisać, lepiej czasami samemu wykonać poprawki w swoim zakresie niż sie uzerac z tymi ludzmi.
Szczerze nie polecam.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
To co piszesz to świeta prawda. Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prosze nie robić tego. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry