Widok

Deweloper Dom Moich Marzeń (Banino / Dąbrowa)

Jakieś opinie na temat dewelopera Dom Moich Marzeń budującego na skraju Banina i Dąbrowy ? Rozważam zakup mieszkania ale obawiam się wtopić.

Znalazłem coś z marca 2018:

http://kartuzy.naszemiasto.pl/artykul/mieszkancy-osiedla-nowe-banino-dostali-klucze-do-mieszkan,4585939,artgal,t,id,tm.html

A jakieś nowsze opinie na temat wiarygodności tego dewelopera i jakości jego mieszkań ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam serdecznie czy Państwo odebrali już mieszkanie.My chcemy tak kupić w V etapie.Moge prosić jakiś kontakt do Państwa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skąd takie bzdury? Osobiście znam właściciela ziem
Absolutnie nie polecam... Mieszkanie miało być do odbioru na grudzień 2018, nadal nie ma. Jedna wielka wtopa..
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

w tym miejscu niemcy rozsrtrzelali 40 osob milego mieszkania na lotniczej ruskie wyzwoliciele samolotami mordowali uciekinierow z gdanska ta ziemia to krew i lzy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

i nadal nie oddane i nic się nie dzieje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam!

https://forum.trojmiasto.pl/Nowe-Banino-Dom-Moich-Marzenb-t893571,4,12.html

i wszystko jasne.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ten developer jeszcze istnieje ? Dzwonię lecz nie mogę się tam dodzwonić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

My zakupiliśmy w etapie IV, do końca maja2019 miał być odbiór a wygląda na ok. 6 miesięcy opóźnienia. Czy ktoś jeszcze na tym forum jest w podobnej sytuacji jak państwo z etapu III i my z IV? Najgorsze w tym wszytskim jest spłacanie kredytu za coś czego sie jeszcze nie otrzymało...
Czy w takich sytuacjach deweloper wypłaca kary umowne czy sprawy kończą sie w sądzie?

konkurencja jest tak głupia ,że wypisuje bzdury. Ludzie wy wierzycie w te bzdury?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale co to znaczy ? że kupili teren nie od właściciela ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wiem czy prawdzie, ale doszły mnie plotki że właściciel ziem na których stoi osiedle jest w Niemczech i sprawa trafiła do prokuratury...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O co chodzi z tym grzybem ?

37.47.196 tak panie Wave mówi Ci coś ten nik.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie zobaczcie trola , wszędzie wpisuje, obraża przy każdym watku - przykład
~anonim 37.47.196.*
(10 godzin temu)
tak jestem i mam prawo, zdziwiony kmiocie?
kiedyś bym Cię wychłostał a teraz możesz pluć, więc pluj!

Człowieku zmień lekarza . Sądzisz ,że możesz sobie bezkarnie ubliżac ludziom a nie możesz w poniedziałek będzie zgłoszenie na Policję, posmiejemy się.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chcesz pajacu się doigrać? jak mówię że widziałem to widziałem, jestem rzeczoznawcom i odpuściłem wam bo klientka zwątpiła na szczęście nie kupiła, napisz tak jeszcze raz to zobaczysz padluchu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

ty powyżej jakie zagrzybienie widziałes? co w stanie surowym czy może ludziom po domach sprawdzałeś . Juz głupot to nie wypisuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

widziałem wszystko zagrzybione itd. to nie są ludzie...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

zaraz będzie maj, to teraz mówią że w czerwcu..... a z końcem sierpnia minie rok od planowanego oddania nam mieszkania III etap
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

niech płacą karne odsetki
do góry