Widok

Deweloper Dom Moich Marzeń (Banino / Dąbrowa)

Jakieś opinie na temat dewelopera Dom Moich Marzeń budującego na skraju Banina i Dąbrowy ? Rozważam zakup mieszkania ale obawiam się wtopić.

Znalazłem coś z marca 2018:

http://kartuzy.naszemiasto.pl/artykul/mieszkancy-osiedla-nowe-banino-dostali-klucze-do-mieszkan,4585939,artgal,t,id,tm.html

A jakieś nowsze opinie na temat wiarygodności tego dewelopera i jakości jego mieszkań ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

2022-04-04 22:58:05
Byłam miesiąc temu, to zobaczyłam wokół pierwszego budynku rusztowania, czyli robią elewację. Ucieszyłam się jak nie wiem co. Pojechałam tydzień temu i żadnej zmiany. Pozostałe 2 budynki surowe, w środku brak tynków.
Aż boję się jechać w weekend, bo znów się załamię :(

A pani/pan mieszka obok? Jak to teraz wygląda?
Pojechałam dziś i bez zmian. Dwa miesiące nic się nie dzieje. Zaczęli już rozgrzebywać VII etap?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam miesiąc temu, to zobaczyłam wokół pierwszego budynku rusztowania, czyli robią elewację. Ucieszyłam się jak nie wiem co. Pojechałam tydzień temu i żadnej zmiany. Pozostałe 2 budynki surowe, w środku brak tynków.
Aż boję się jechać w weekend, bo znów się załamię :(

A pani/pan mieszka obok? Jak to teraz wygląda?

Kurcze oni na budowie cały czas robią, nie martwcie się kochani będzie dobrze

Ma mieszkanie na etapie V. W zeszłym tygodniu przyszło pismo, że odbiór techniczny lokalu jest 27 kwietnia 2022.

Etap 5 miał być oddawany "lada moment", a to byłow połowie lutego. Podobno tylko na montaż kotłów gazu czekali ale hydraulicy już byli w budynkach. Czy jest już oddany? Jest ktoś z V? Ja mam VI etap i zaczyna mnie już szlag trafiać!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

VII. Etap. Mój numer 695310966

Witam ja również VII etap. 695310966

Pani Avnieszko, proszę oddzwonic
602154525

Niestety nie, ale trzeba sie zmobilizowac razem.
Prosze o kontakt.
Moj tel 602154525

Proszę o kontakt 698-792-379

Witam.Czy ktoś jest Vll etapu ?

Odzyskał ktoś od nich zaliczkę? Nie wywiązują się nawet z umowy rezerwacyjnej. Już od pierwszych chwil problemy...

Tak z ciekawości zapytam. Oni tak naprawdę nic nie robią? Jak tłumaczą opóźnienia jeśli można eiedzieć?
Sam byłem zainteresowany kupnem ale z tego co tu czytam widzę, że dobrze zrobiłem.

prosze o namiary na siebie

Ja już też po kilku transzach (etap VI) i strach blady mnie oblewa. Co teraz robić? Jest jakieś wyjście?
Prosze o kontakt nr tel.
602154525
Pani Ireno prosze o kontakt.
Moj nr tel 602154525.

Pozdrawiam Violetta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Prosze o kontakt tel.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wszystko przed Wami. Nerwy,usterki i kiepski kontakt. Dzidostwo wybudowało dziadostwo. Niestety. Najgorsi w Baninie a z zewnatrz wyglada niby ok-pozory. Sprzedac nie sprzedacie bo nie posiadacie aktu notarialnego. Wilu ludzi zostało udupio...........ych za przeproszeniem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
To racja ma mam wpłacone juz 6 transz a wszystko stoi w miejscuvi nikogo nie ma czyktos jeszcze ma umowe na VI etap i codale j robić myślę że zebrsl forsę i uciekl irena b.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0