Widok

Deweloper mURAPOL

Ściany w budynku na ulicy Hokejowej, parter. Woda podmywa budynek, wilgoć w klatce wilgoć w domu ! A Deweloper nic z tym nie robi! Miasto milczy! Budynek sie zawali! Ludzie daleko od tego dewelopera!!! Złodzieje i oszuści!!

MURAPOL!!! Nie kupujcie od nich mieszkań!
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwne

Nadzór budowlany jest od inwestora, czyli od osoby, która zleca wykonanie.
Czyli tu Murapol sam siebie kontroluje i swoje "dobre" imię.
Projekt a jakość wykonania to dwa różne tematy. Więc nadal nie wiem co ma do tego miasto.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najgorszy deweloper

Murapol po tym jak już kupisz mieszkanie ma Cię gdzieś i nie ma szans na pozytywne rozpatrzenie reklamacji, nawet tych dotyczących tego, że w ogródku masz bagno a na ścianach grzyb przez wilgoć !
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masakra

Kto to nadzoruje kto odbiera te osiedla te budynki samowolka deweloperska, przerażające
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tego dewelopera powinno się opisać , to co się dzieje na każdym wybudowanym osiedlu to hit , że on jeszcze jest na rynku . Ludzi się powinno ostrzegać przed kupnem od nich mieszkania , bo zaoszczędzisz kilka złoty jest nie warte tego zdrowia później jakie trzeba stracić. Grzyb , syf i ubóstwo. A to tylko ułamek z czym ludzie się zmagają. Warto może aby Trójmiasto.pl się zainteresowało materiałem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

To możemy podać rękę .

To jest najgorszy developer Od 9 lat się sądzimy i nic nie robią . Więc wiem jak macie zrobiony budynek . Izolacji brak i zabezpieczeń przed wilgocią . Mało tego , dach przeciekający i uszkadzający mieszkania na wyższym piętrze od wilgoci i grzyb w gratisie . Parterowe mieszkania podobnie .
I proszę nie usuwać komentarza bo to naprawdę niepokojący na tym rynku działający Murapol developer .
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

mieszkam w starym budownictwie, sąsiedzi muszą krzyczeć bym ich usłyszała, nie mam windy na 4 piętro. Ale stary blok coś za coś
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem za aby ktoś się zajął tym developerem

Może właśnie Trójmiasto.pl

Też mamy sporo do powiedzenia w tym temacie .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jest tam styrta?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pole pole łyse pole

Jak się buduje osiedla na jeszcze nie tak dawnych polach uprawnych to nie ma się co dziwić. Gleby w okolicy ciężkie gliniaste, po deszczu na każdym kroku stoi woda. Nic dziwnego że tak to potem wygląda. Są inwestycje w okolicy gdzie przed oddaniem budynku w porze jesienno zimowej stoi on w wodzie po kilkanaście czy kilkadziesiąt cm. Ale Polak kupi wszystko i wszędzie jeśli tylko będzie kilka zł taniej, tak więc sami jesteśmy sobie winni takich inwestycji, bo gdyby deweloper nie mógł sprzedać dziadostwa to by więcej takiego nie budował, a i konkurencja by się dwa razy zastanowiła.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

muriapol

ale na tym pseudoosiedlu tez nie ma windy XD
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma co wkladac wszystkich do jednego worka.

Topowi developerzy tez buduja takie gnioty za grube miliony w centrum miasta.
Wykonawcy robia takie fuszerki a ty człowieku płać i płacz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Które to osiedle?

Mam pytanie w którym miejscu to osiedle. Ponieważ w tym miejscu Murapol ma inwestycje w kilku miejscach.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaka placa taka praca, kt0 by pomyślał że tanie mieszkanie ma problemy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Murapol trzyma stałą niezmienną jakość szkoda, że ta tak niskim poziomie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patodeweloperka

Żeby to tylko murapol, kazdy jeden taki sam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

murapol

Na prawdę współczuje. Osobiście mieszkam na novelo - murapol i jesteśmy bardzo zadowoleni. Może też dlatego, że osiedle Zdrovo ( jeśli o tym mowa w poście) jest położony na mokradłach. Słyszałem, że tam zalewa garaże, w ogródkach można łowić ryby prosto z salonu....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlatego urzędnik może dać pozwolenie...

...bu budować na terenach zalewowych, bagnach w podobnych miejscach.
Dobrze, że nie mamy aktywnych wulkanów... Jeż widzę osiedle "Hot caldera - ciepłe miejsce dla ciebie i psiecka".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę godna konkurencja dla Robyga. Byle taniej. Co z tego że zaprawa nie wyschła. Szpachla i farba. resztę się światłem dogra.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry