Widok
Ola jest Pała
A ja jestem piąty więc to nie jest obciach. Wiecie o co chodzi piątka w szkole piąty na liście, piąty z kolei płacę za piwo itd.
A co z Dezerterem?
Sytuacja jest jak w utworze Nocnych Szczurów:
"Czy szef w pracy czy żona w domu, nie przeszkadza to nikomu by na Dezertera przyjść,narąbanym potem wyjść. Wypić browar przed lokalem i bez biletu wskoczyć na salę"
A co z Dezerterem?
Sytuacja jest jak w utworze Nocnych Szczurów:
"Czy szef w pracy czy żona w domu, nie przeszkadza to nikomu by na Dezertera przyjść,narąbanym potem wyjść. Wypić browar przed lokalem i bez biletu wskoczyć na salę"
O ja pierdykam. Organizator mnie namierzył
Też płacę za koncerty od 25 lat więc może i dla mnie z tej okazji pojawią się jakieś upusty. Na koncerty, wina i bro wydałem tyle że teraz mógłbym mieć domek z ogródkiem, starej kupić futro (sztuczne) a dzieciakom zasponsorować studia za granicą. Tymczasem płacąc uczciwie przez ćwierć wieku zasponsorowałem te wszystkie rzeczy menadzerom, organizatorom oraz gwiazdom zespołów rockowych. A teraz od starej i dzieciaków słyszę tylko gderania a forsy nie ma bo mnie od razu po wypłacie opierdalają. No to może teraz chociaż mnie wpuścicie za friko?