Widok

Dezinformowanie klienta

Brak możliwości ustalenia godziny dostarczenia towaru przez kuriera.Nie ma możliwości kontaktu z kurierem.Pracownicy firmy przekazują błędne, nieprawdziwe i różnorodne informacje dot.godz.dostawy zakupionego towaru.Dzisiaj /08.06./o godz.10-tej pracownica w rozmowie telef.informuje,że kurier dotrze do godz.14. O godz.15-tej pracownik informuje.że przesyłka dotrze do godz.17. Na moje zdenerwowanie ,że tracę cały dzień czekając na przesyłkę stwierdza,że kurier może dotrzeć do godz.21-ej,lub jutro i odkłada słuchawkę.Czy tak postępuje renomowana firma kurierska???!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ten temat Prze Pana to temat rzeka. Cieżko stwierdzić o której będę u klienta dlatego np ja dzwonie 20 min wcześniej ... Zakladajac planowy przyjazd kuriera to godz 15.00 ale przed 10 do 15 jest w ciągłej trasie pracuje z ludźmi którzy bardzo często komplikują sprawy ( nie odbieraja telefonow ... nieoznakowane budynki ...teksty typu jestem w pracy przyjedzie pan tu przyjedzie pan tam ) przesylki z debilnymi Dokumentami zwrotnymi gdzie nadawcy pozwalaja klientom czytac te papiery a czasem jest z 15 stron i dziadzia meczy bule i czyta ...to wszystko wydłuża czas pracy kuriera stad nawet kilkugodzinne poślizgi....

Dlatego na przyszłość :
Współpracuj z kurierem
- zamawiasz paczkę a wiesz że Cie w domu nie ma 3maj tel przy tyłku, poinformuj sąsiadów bądź wyznacz osobę do odebrania paczki
- oznacz swoj dom !!!! numerek na domu to podstawa
- nie zabieraj czasu i nie komplikuj... a będziesz zadowolony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
dpd ma najgorszą obsługe i kurierow!! kurierzy to oszuści! czekam na paczke z telefonem z allegro i co? w necie zlokalizowałam przesyłke i się okazuje ze 5.03.2012 był u mnie kurier 0 10 32 i zostawił awizo-guano prawda !!w wtorek tez mnie odwiedził o 17 44 ale nikogo nie zastał-s****ie w banie! dziś łaskawie pierwszy raz do mnie zadzwonił o 8mej rano i sie głupio pyta kiedy może dostarczyć przesyłkę-odpowiedziałam że dzisiaj i co?! nic mu nie udowodnie bo dzwonił z zastrzeżonego i się nie pokazał ! nie mam kasy ani czasu by jechać z kościerzyny do kowal na baze po paczke której nie chce się jemu dostarczyć. wystąpie o odszkodowanie !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry