Jestem po 3-miesięcznym programie dietetycznym ułożonym przez Panią Karolinę. Efekty wymierne - 10 kg mniej, dużo lepsze samopoczucie, zmiana nawyków żywieniowych, poznanie nowych smaków.
Już na pierwszym spotkaniu Pani Karolina zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie, dalsza współpraca tylko utwierdzała mnie w przekonaniu że dokonałam jedynie słusznego wyboru dietetyka :)
Posiłki na poszczególne tygodnie były rewelacyjne - zróżnicowane, bardzo smaczne, uwzględniały moje preferencje co do wyboru warzyw czy owoców. Aż nie do wiary że w procesie "chudnięcia"można jeść tyle smaczności i osiągnąć cel w postaci utraty wagi ! Przez całą terapię czułam się dobrze "zaopiekowana", kontakt z Panią Karoliną możliwy był i na telefon i na maila, wszystkie moje pytania czy wątpliwości były bardzo szybko rozwiewane. Zlecane badania kontrolne w trakcie diety także świadczą o profesjonalnym podejściu Pani Dietetyk do pacjenta. Uśmiech, życzliwość i zaangażowanie dopełniają całości :)
Pani Karolino - jeszcze raz dziękuję za wszystkie cenne rady i przepisy, na pewno będą mi pomocne na dalsze tygodnie a my pozostajemy w kontakcie :))
Polecam Panią Karolinę wszystkim poszukującym dobrego dietetyka!