Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kamila - ocena Pani Emilia to dietetyk z powołania. Ma ogromną wiedzę, empatię i potrafi...
~Kamila
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 19 sierpnia 2025

Daria - ocena Idealne miejsce dla osób chcących zadbać o sylwetkę i zdrowie. Pani Emilia to...
~Daria
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 5 sierpnia 2025

Dominika - ocena Przychodząc na konsultację do Pani dietetyk, otrzymałam fachową pomoc i cenne...
~Dominika
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 28 lipca 2025

Jagoda - ocena Dzięki sugestii Pani dietetyk odkryłam, że mam problemy tarczycowe. Zostałam...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 25 lipca 2025

Paulina - ocena Profesjonalne, pełne zaangażowanie i ogromna wiedza z holistycznym...
~Paulina
-

dodano: 22 lipca 2025

Jakub - ocena Jedno z najgorszych miejsc jakie byłem... Miałem blisko, opinie niby dobre a...
~Jakub
2

dodano: 14 lipca 2025

Karolina - ocena Bardzo polecam dr Monikę, to lekarz z powołania. Wspaniała specjalistka i...
~Karolina
-

dodano: 4 lipca 2025

Małgorzata - ocena Jestem pacjentką doktor Moniki i z całego serca mogę polecić ją każdemu, kto...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 czerwca 2025

Zofia - ocena Pani dietetyk Emilia podchodzi do pacjenta w sposób zindywidualizowany....
~Zofia
-

dodano: 6 czerwca 2025

Klaudia - ocena Najlepsza Pani doktor na świecie! Pacjenta jest dla niej priorytetem i...
~Klaudia
-

dodano: 31 maja 2025

M - ocena Z pełnym przekonaniem polecam panią doktor Gofron. Łączy profesjonalizm z...
~M
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 3 kwietnia 2025

Piotr - ocena Jestem pacjentem od kilku tygodni , fajnie że na początek Pani doktor...
~Piotr
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 23 marca 2025

Małgorzata - ocena Pani Doktor Monika Stołyhwo-Gofron to nie tylko dietetyk to doktor nauk...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 11 marca 2025

Magdalena S. - ocena Zmagałam się z depresją i nadwagą wiele lat, miałam problemy z jelitami ale...
~Magdalena S.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 24 lutego 2025

Agnieszka - ocena Od kiedy trafiłam do Pana Michała, moje postrzeganie diety zupełnie się...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 31 grudnia 2024

Rehabilitacja po wypadku samochodowym wątek zamknięty Miałem wypadek samochodem, dzięki któremu nie byłem w stanie się ruszać....
~Maciek
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 10 stycznia 2015

MS - ocena Świetne miejsce z profesjonalną kadrą! Córka uczestniczy w zajęciach...
~MS
-

dodano: 19 stycznia 2025

Norbert Abramczyk - ocena Pan Michał Malinowski to wspaniały człowiek i profesjonalista w swojej...
~Norbert Abramczyk
-

dodano: 10 stycznia 2025

Anna - ocena Super, polecam z calego serca
~Anna
-

dodano: 7 stycznia 2025

Karolina - ocena Pan Michał prowadzi dietę profesjonalnie, a do tego miło. Zmienia myślenie i...
~Karolina
-

dodano: 2 stycznia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1504

1337

wątków

do góry