Widok

Disco Dance Party

Disco Dance Party Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Disco Dance Party (), - 30 listopada 2007 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

impreza do dupy

Klub dla ludzi którzy chca sie lansowac.
Dla nowobokackich sknerów ztarych dziadów i gości z tureckich sweterkach.
Muzyka generalnie taka jak w Hit Fm czyli po co wychodzić z domu zapusć muzyke z bumboxa i baw sie przy cherbacie a nic nie stracisz.

Wystruj bardzo mi sie spodobał pasuje do na prawde grubej Housowej imprezy szkoda tylko ze muzyki odpowiedniej brakuje.

selekcja w sumie spoko dresy i wiesniaki nie wchodza hhmmm a zasadzie to i tak ruletke wejdziesz nie wejdziesz wejdziesz nie wejdziesz Nie weszłeś... Dlaczego ??" Nie bo nie bo mi sie twoja bemba nie podoba.."

Piwo drogie w malych szklach i jakies takie dziwne ... Ale pewnie importowane z Texsasu bo musi byc elitarne Potciwego Specjala czy kasztelana nie uswiadczysz.

Ogulnie to do tego klubu trzeba mnie ciagac koniami i wolami Plus ten ze wypelnia on jakas tam nisze czyli jak lubisz Hit Fm to jazda.

Uwaga

Byłem w zeszła Sobotę w Jaskowej14 wchodziliśmy około 22 może kilka minut przed ochroniarz od facetów chciał po 20 zl widać mialo to być do jego kieszeni.

Nie dajcie sie ludzie naciągać.

Wesoły Romek analfabeto jak nie umiesz pisać to nie pisz, bo tylko się ośmieszasz, jak mozna zrobić tyle błędów w jednym komentarzu.

wiekkkkk

słuchajcie, a jak jest z selekcja wieku ?? sprawdzaja ID, czy jezeli mam 19l. to mnie wpuszcza ?? ;|

Inne tematy z forum Rozrywka

Gdańska choinka (3 odpowiedzi)

We wtorek, 5 grudnia o godzinie 18.00 do Gdańska wraz ze swoją świtą zawita Święty Mikołaj. Aby...

Tomasz Olszewski Trio (3 odpowiedzi)

Tomasz Olszewski - muzyk, kompozytor, poeta - także śpiewający, autor tekstów, konferansjer i...

Another Pink Floyd (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na koncerty zespołu Another Pink Floyd, uznawanego za jeden z najlepszych zespołów...

do góry