Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Marek - ocena DJ SoSo Black to znakomity fachowiec. Dzięki profesjonalnemu podejściu do...
~Marek
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 29 czerwca 2025

Piotr - ocena DJ So So Black! Świetny gościu, przesympatyczny facet, który wprowadza...
~Piotr
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 lipca 2024

a.kanawka@wp.pl - ocena Najlepszy DJ ever! na studiówkę i na bal seniora ;) serdecznie polecam!
~a.kanawka@wp.pl
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 31 stycznia 2024

Jakub - opinia wątek zamknięty Gorąco polecamy usługi cudownej pary Roberta oraz Nijole. Rozkręcili naszą...
~Jakub
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 września 2022

Karolina W. - opinia wątek zamknięty Jestem świeżo po weselu i poprawinach, prowadzonych przez Dj SoSo Black oraz...
~Karolina W.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 5 lipca 2021

Ewelina - opinia wątek zamknięty Osobiście byłam na dwóch imprezach gdzie grał Pan Robert. Obie imprezy...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 listopada 2019

Pełen profesjonalizm, świetna muzyka, klasa i humor na najwyższym poziomie wątek zamknięty Robert prowadził nasze wesele w sierpniu 2019 r. Goście zachwalali DJa w...
~A&J
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 września 2019

Maria & Maciej - opinia wątek zamknięty Mieliśmy okazję współpracować z Dj so so Black na naszym weselu. Goście...
~Maria & Maciej
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2019

Najlepsza impreza w życiu, nasz ślub! wątek zamknięty Dzięki DJ so so black nasz ślub był najlepszą imprezą w naszym życiu. Od...
~as20
3

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 września 2016

Profesjonalizm wątek zamknięty Polecam! Przyjęcie weselne poprowadzone na najwyzszym poziomie, z klasa, a...
~Paula
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 lipca 2015

Było fantastycznie! wątek zamknięty DJ So So Black prowadził moją studniówkę. Było świetnie! Wspaniale dobrana...
~Szymon
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 13 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry