Widok

Dla 2-3 LATKI 4 bluzeczki na długi rękaw

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Sprzedam cztery bluzeczki dla dziewczynki w wieku tak 2-3 lata. Bluzeczki są identyczne wymiarowo. Jedna bluzeczka - ta w kwiatki - ma na lewym rękawie plamę - widać na zdjęciu. Cena 30 zł

image

image

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podnoszę
Poproszę o długości rękawków (od paszki i ramion), długość całości i szerokość pod pachami.
Jeżeli to 30 zł już z przesyłką (może być zwykły polecony) to rezerwuję do jutra wieczora :)
Więc tak pierwsza bluzeczka w kwiatki od paszki długość rękawka 24 cm, od ramienia długość rękawka 31cm, a od szyi 36 cm, długość całości po pleckach 37cm, między paszkami 29 cm, od paszki w dół 23cm.

biała bluzeczka od paszki długość rękawka 24 cm, od ramienia długość rękawka 32 cm, a od szyi 37 cm, długość całości po pleckach 35 cm, między paszkami 30 cm, od paszki w dół 23 cm.

pomarańczowa bluzeczka od paszki długość rękawa 24 cm, od ramienia długość rękawka 30 cm, a od szyi 38 cm, długość całości po pleckach 35 cm, między paszkami 32 cm, od paszki w dół 20 cm.

różowa z bolerkiem od paszki długość rękawa 26 cm, od ramienia długość rękawa 33,5 cm, a od szyi 38,5 cm, długość całości po pleckach 36 cm, między paszkami 29 cm, od paszki w dół 23cm, a na samym dole szerokość 33 cm
może być z wysyłką - także rezerwacja :)
podbijam
podbijam
podnoszę - cena 25 zł.
rezerwuje

rezerwacja dla Dejwi
zupełnie zapomniałam :(
złapało mnie chorubsko i wypadło mi z głowy - ja biorę za 30 zł jak coś ;)
Nusia dzisiaj Dejwi ma zobaczyć jak się zdecyduje to dam znać że nieaktualne. Dejwi zrezygnowała z pomarańczowej więc ona będzie dostępna ale wątpię żebyś chciała jedną brać :)
nieaktualne
do góry