Widok
dziwne
jakis rok temu widzialam identyczny film tylko francuski, wszystko dokladnie sie zgadza ze zwiastunem, dokladnie ta sama fabula ,bardzo dobry film , ale skoro jest odentyczny po francusku tez z dobrymi aktorami to po co robic taki sam tylko ze z amerykanskimi gwiazdami, bez sesnu, pomysly sie skonczyly?
poruszona
świetny film. Trzymajacy w napięciu, ciezko powiedziec czy dlatego, ze pokazuje tak prawdziwie ludzkie uczucia- milosc, bunt, upor, bliskosc, zlosc, frustracje, desperacje..., czy dlatego, ze podczas tych 2 godzin tak wiele sie dzieje...
oczywiscie mozna doszukiwac sie utraty kontaktu z realnoscia, bledow w sztuce itp., ale w tym wypadku naprawde to nie ma znaczenia. Liczy sie idea, calosc...
Polecam dla wszystkich tych, ktorzy oprocz checi podniesienia adrenaliny poszukuja utwierdzenia... ze warto.
oczywiscie mozna doszukiwac sie utraty kontaktu z realnoscia, bledow w sztuce itp., ale w tym wypadku naprawde to nie ma znaczenia. Liczy sie idea, calosc...
Polecam dla wszystkich tych, ktorzy oprocz checi podniesienia adrenaliny poszukuja utwierdzenia... ze warto.
Niesamowity film...
Wróciłem z nocnego seansu - wgniotło mnie w fotel. Mówiąc szczerze nie przepadam za Crowem, ale chylę czoło przed jego geniuszem aktorskim. Świetnie opowiedziana historia, szybka ale nie przekombinowana fabuła, nieoczekiwane zwroty akcji, itp., itd. Poza tym sam mam żonę i małego synka, może dlatego film zrobił na mnie podwójne wrażenie...