Widok
Dla tych którzy się poddali
Akademia Dobrej Jazdy to bez wątpienia najbardziej wykwalifikowana kadra instruktorów.
Trafiłem do Macieja G. na doszkolenie po rocznej przerwie i totalnej rezygnacji po naprawdę wielu porażkach egzaminacyjnych. Już podczas pierwszych 5h jazdy z Maćkiem nauczyłem się więcej niż w PZM, gdzie odbyłem cały kurs i wyjeździłem ponad 40h.
Dziś wiem, że szkoła szkole nierówna. Dlaczego ADJ?
- indywidualne i profesjonalne podejście do każdego kursanta,
- bardzo dobra metodyka nauczania, wykraczająca poza wymogi egzaminu.
- świetny klimat, zero stresu i dużo humoru.
Jak wszyscy poprzednicy gorąco polecam Akademię Dobrej Jazdy - szczególnie tym, którzy poddali się i zarzucili próbę zostanie kierowcą.
Pozdrawiam całą załogę ADJ, w szczególności Maćka oraz Marka, dzięki którym dzisiaj czekam na odbiór prawka :)
Trafiłem do Macieja G. na doszkolenie po rocznej przerwie i totalnej rezygnacji po naprawdę wielu porażkach egzaminacyjnych. Już podczas pierwszych 5h jazdy z Maćkiem nauczyłem się więcej niż w PZM, gdzie odbyłem cały kurs i wyjeździłem ponad 40h.
Dziś wiem, że szkoła szkole nierówna. Dlaczego ADJ?
- indywidualne i profesjonalne podejście do każdego kursanta,
- bardzo dobra metodyka nauczania, wykraczająca poza wymogi egzaminu.
- świetny klimat, zero stresu i dużo humoru.
Jak wszyscy poprzednicy gorąco polecam Akademię Dobrej Jazdy - szczególnie tym, którzy poddali się i zarzucili próbę zostanie kierowcą.
Pozdrawiam całą załogę ADJ, w szczególności Maćka oraz Marka, dzięki którym dzisiaj czekam na odbiór prawka :)
Moja ocena
Akademia Dobrej Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6