Widok
Dla wszystkich chcących mieć dobrze zaopatrzone biuro!
Pełna obsługa, pomoc i doradztwo. Szybko i niezawodnie. Wsyzstko w miłej atmosferze juz od pierwszego kontaktu po zakńczenie realizacji dostawy!
Firma proekologiczna.
Polecam!
Firma proekologiczna.
Polecam!
Moja ocena
SONPAP
kategoria: Sprzęt biurowy i wyposażenie biura
obsługa: 6
oferta: 6
jakość asortymentu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
dno dno i jeszcze raz dno.... w ciągu ostatniego roku jeszcze nie zdarzyła mi się dostawa zrealizowana zgodnie z zamówieniem... to jakaś katastrofa! owszem, w miarę szybko ale co z tego kiedy dostarczane są zupełnie inne artykuły niż te które zostały zamówione. przecież podaje się konkretny indeks towaru! skąd pomysł że jeśli "czegoś tam" nie ma można sprzedać klientowi coś w zamian, coś co zupełnie nie spełnia wymogów zamówionego towaru? zupełnie nie polecam tej firmy... może jeśli zmieni się personel lub jego nastawienie do pracy i klienta (kompletny brak komunikacji) będzie to wyglądało "do ludzi" ale na razie to porażka...
PS
współpracowałam z ta firmą wiele lat będąc pracownikiem innej firmy i mając na uwadze dobry kontakt poleciłam ja w nowej firmie i... niestety... przeliczyłam się i teraz dostaje po uszach...
to przykre.
PS
współpracowałam z ta firmą wiele lat będąc pracownikiem innej firmy i mając na uwadze dobry kontakt poleciłam ja w nowej firmie i... niestety... przeliczyłam się i teraz dostaje po uszach...
to przykre.
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))