Korzystam z usług Aaltourist od 6 lat. Pracujące tam 2 panie wysyłają na wakacje tysiące ludzi. Większość moich znajomych wyjeżdza na urlopy, kupuje bilety właśnie u nich ! Ale trzeba pamiętać, że idąc do biura Aaltouris trzeba być przygotowanym na bezpośredni styl bycia i szybkie, konkretne tępo obsługipani Kasi i Beaty. Jestem dość zapracowana i dlatego bardzo mi odpowiada to, ze za pomocą e-maila, przez telefon mogę spełniać z ich pomocą swoje marzenia urlopowe. Nie mam czasu jeździć po biurach podróży i przeglądać katalogów. Wysyłam za to zapytanie wpisując w jakim terminie, w jakiego typu wypoczynek, w jakich widełkach cenowych mnie interesuje. Otrzymuję propozycję i z tego po dalszych e-mailowych/telefonicznych konsultacjach podejmujemy decyzję. Mam pełne zaufanie, bo informacje o hotelach, przewoźnikach itp są rzetelne. A najlepsze jest to, że by wyjechać na wakacje nie trzeba nawet osobiście przyjechać do biura! REWELACJA! To biuro wypełnia lukę pomiędzy biurami internetowymi, a klasycznymi. Spełnia wszelkie wymogi internetowego ( tanie i sprawne) ale gdy jest potrzebny kontakt osobisty jadę na Wały Jagiellońskie.