Widok
Wypraszam sobie.. ale chciała Pani sprzedać na forum znaczek Auschwitz.. a tego typu oferta sprzedażowa ma się nijak do ustalonych zasad mówiących o zakresie rzeczy, którymi można handlować na forum.
Dodam, że zablokowałem JEDEN wątek Pani autorstwa. Także nie wiem skąd to oburzenie i sugestia, że blokuję Pani POSTY.
Ps. Na przyszłość - uwagi do Admina piszemy albo w kategorii "O forum" albo mailem/priv.
Dodam, że zablokowałem JEDEN wątek Pani autorstwa. Także nie wiem skąd to oburzenie i sugestia, że blokuję Pani POSTY.
Ps. Na przyszłość - uwagi do Admina piszemy albo w kategorii "O forum" albo mailem/priv.
No Hal, nie wiesz? Jak ktoś ma za mało uniesień w życiu to szuka ich w internecie;) A gdzie najłatwiej wsadzić kij w mrowisko? Przecież, na forum;) Więc, szkoda czasu na czytanie merytorycznych wątków, bo one są nudne i przyłączyć się do dyskusji trudno;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ok więc sorry bardzo, ja od niedawna korzystam z tego forum (od kiedy odkryłam, że w ogóle istnieje) :) a nie wiedziałam, że po 1/. aż tak trzeba patrzeć gdzie co się dodaje, a po 2/. nie widzę często odpowiednich kategorii, które by pasowały.
Dzięki, że mi wytłumaczyliście, bo czułam się pokrzywdzona widząc podobne ogłoszenia do moich, a nie blokowane :)
Dzięki, że mi wytłumaczyliście, bo czułam się pokrzywdzona widząc podobne ogłoszenia do moich, a nie blokowane :)