Widok
Dlaczego storna internetowa kościoła jest wyłączona?
Wszystkie kościoły mają swoją stronę, parafianom jest potrzebna.
Czyżby proboszcz obawiał się, że ludzie zamiast przyjść do kościoła będą czerpać informacje z internetu? Nie ma się czego obawiać, no, chyba że proboszcz ma powody do obaw. Warto się zastanowić nad zastojem w parafii.
Czyżby proboszcz obawiał się, że ludzie zamiast przyjść do kościoła będą czerpać informacje z internetu? Nie ma się czego obawiać, no, chyba że proboszcz ma powody do obaw. Warto się zastanowić nad zastojem w parafii.
Moja ocena
architektura i aranżacja wnętrza: 5
klimat: 3
ocena ogólna: 4
4.5
* maksymalna ocena 6
Pewnie przeszkadzały niezbyt pochlebne opinie na temat proboszcza i braku otwarcia na potrzeby parafian. Życzę mu więcej pokory, bo krytyka pozwala naprawić nieprawidłowości.To moja pierwsza w życiu parafia (chrzest, I komunia). Następne (kilkakrotnie zmieniałam adres a i w rodzinie miałam księdza, dziekana i prałata) działały b.prężnie. Teraz wróciłam i jestem bardzo ciekawa, co się tu dzieje (i czy w ogóle). Strona jest zawsze potrzebna, no chyba że była tak nieciekawa, ze było zbyt mało wejść...
A ja myślę, że nie ma komu prowadzić te stronę, zawsze można się zgłosić na ochotnika do prowadzenia strony -:))), jak mówi mi moje doświadczenie takie strony dla parafii prowadzi zawsze jakiś życzliwy, dobry parafianin mający wolny czas (oczywiście za darmo). Myślę, że możecie się zgłosić -:), pozdrawiam serdecznie
Prowadzenie strony to żaden problem dla jakiegokolwiek księdza, bo proboszcz-starej daty-może rzeczywiście nie podołać.
Sama parafia jest starej daty, jakby zatrzymała się w czasie w latach 60-70. dlatego uciekłam stąd do Kościoła Świętego Mikołaja. Pozdrawiam księdza proboszcza. A tak na marginesie, kiedy emerytura?
Sama parafia jest starej daty, jakby zatrzymała się w czasie w latach 60-70. dlatego uciekłam stąd do Kościoła Świętego Mikołaja. Pozdrawiam księdza proboszcza. A tak na marginesie, kiedy emerytura?