Widok

Dmowskiego,Brzozowa,Klonowa,Lendziona

Dom i mieszkanie Temat dostępny też na forum:
Chcę kupić mieszkanie w okolicach tych ulic, proszę o opinię osoby tam mieszkające lub bywające jak tam jest, da się mieszkać czy od razu mnie zamordują i okradną.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
da sie mieszkac ale po co miec patologie za sciana? masz do wyboru kilka nowych inwestycji we Wrzeszczu. tam szukaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ceny atrakcyjne, ale do remontów całkowitych, a lokalizacja dla mnie rewelacyjna bo nie mam auta, blisko skm, tramwaj, na polibudę blisko...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
lepiej wybierz ciut wyżej, np. topolowa, batorego, podleśna. Bardzo ładnie, patoli mniej, a też wszędzie blisko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do tego QT na Partyzantow! 10 min na Polibude
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
QT? Nie stać mnie i nie chcę w nowym budownictwie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nowe kosztuje tyle co 30 letnie bloki a masz wszystko nowe. a argumentu, ze nie chcesz nowego nie lapie. powiedz o co chodzi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie chcę w 30 letnim bloku tylko w 100 letniej kamienicy :) bo jest piękna i w tej cenie co jest 70m2 w kamienicy kupie 50 max w nowym budynku, gdzie pokoiki to małe klitki. Trzeba lubić stare mieszkania, to nie jest dla wszystkich. Chodzi mi tylko czy rejon nie jest bardzo niebezpieczny, bo większa czy mniejsza patologia jest i w nowych i staruch budynkach. Rozmawiałam już z paroma osobami co tam mieszkają i mówili, że jest ok.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ok. jesli chodzi o patoli to jest spokoj. natomiast co do argumentu 50 do 70m2 to sie z nim nie zgodze. jak kupisz mieszkanie w 100 letniej kamienicy to zapewne trzeba bedzie wymienic okna i zrobic remont generalny. a to spowoduje, ze metr bedzie drozszy niz w nowym budownictwie. nie wspominajac o takiej wygodzie jak parking podziemny czy winda i ochrona.

popatrz ile kosztuja mieszkania w kamienicy po generalnym remoncie. czesto wiecej niz w nowym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
co ty pie/..... czlowieku jakis remont w zyciu robiles ? developer tez nie daje gotowego - wymiana kilku okien w duzym mieszkaniu to 5-10tys! a a to tylko 1m..... i tak stracisz na remont max 5m a masz 25gratis....... placa ci za pisanie bzdur o nowych inwestycjach ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
batorego topolowa 90% niewukupionych mieszkan i socjale ! tam dopiero masz patole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
kupuj tam gdzie znajdziesz fajną ofertę. Wymienione lokalizacje są dobre, a złe towarzystwo wszędzie spotkasz w nowych też. Mieszkania w kamienicach są piękne, a remontować można sukcesywnie. A co do cen to na zachodzie Europy zabytkowe dobrze utrzymane kamienice w centrum są bardzo porządane, bloki no cóż rzecz gustu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry