Widok

Dni otwarte

Witam !
Uczestniczyłam z dzieckiem w dniach otwartych przedszkola. Zabawa super i wspaniale prowadzona. Nowy właściciel staną na wysokości zadania pod każdym względem. Znałam wygląd tego przedszkola przed remontem. To niebywałe – zmiany ogromne. Wielka, jasna przestrzeń, w całym budynku nowa podłoga, szatnia przestronna, odświeżone i jasne wszystkie pomieszczenia. Z całego budynku usunięta została socjalistyczna boazeria i wykładzina. Uważam, że wygląd przedszkola jest godny polecenia a i cena najniższa o jakiej słyszałam w przedszkolu tego typu, no i przede wszystkim wpisowe minimalne. Uważam, że świetnym pomysłem jest grupa dla dzieci otyłych i proponowana profesjonalna opieka nad nimi dietetyka jak i zwiększenie aktywności ruchowej. Rozważam przeniesienie dziecka od września do tego przedszkola.
Moja ocena
MIŚ Niepubliczne Przedszkole Integracyjno-Terapeutyczne kategoria: Przedszkola
opieka: -

zajęcia dodatkowe: -

wyposażenie: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: -

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
tam było już jakieś przedszkole, nie miało dobrej opinii. Cena niska, ale budynek stary, miejsca mało, plac zabaw raczej dla dzieci dużych, wysokie, niebezpieczne zabawki.. wyposażenie tez zostawia wiele do życzenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry