Widok

Do Zawodnik (Gdynia)

Moglbys sie nie wypowiadac na Nasz temat/Nie masz zielonego pojecia o Nas. Jesli jestes taki odważny,to zapraszam do Nas na trening i powiedz Nam wszystko na żywo.Chciałabym wiedziec kto takie pierdoly pisze o Nas.Napewno Nas nie widziałeś ,skoro twierdzisz,ze wyglądamy jak babochłopy.A zreszta nie podoba Ci sie ,to nie patrz,to wolny kraj i kazdy robi to na co ma ochote.A naszego kapitana zo staw w spokoju,albo załatw sprawe osobiscie jak jestes taki wszechwiedzacy.

Sz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wuesz co ja nie wiem co Ty trenujesz,ale napewno nie rugby.I nie mow,ze nas widziales,bo napeno ktoras z nas spodobalaby sie Tobie.Jestesmy normalnymi dziewczynami i co do wyglądu,to raczej nikt nie mial nigdy zadnych zastrzezen.Wiele z nas ma chlopakow,wiec to o czyms swiadczy.I nie mow,ze gwiazdujemy,bo tak nie jest,a wkurza mnie jesli ktos tak mowi o nas,bo wtedy widac,ze kompletnie nas nie zna.A o pokorze ,to Ty mi nic nie mow,bo ja wiem co to jest.mylisz sie co do nas i taka jest prawda.I tez bys sie nauczyl szanowac innych,bo jak narazie to nie wiesz co to szacunek do innych,jesli tak piszesz o nas.

Sz.
Daj spokój dziewczyno...widze JAK wyglądacie bo trenuje he he he,Koledzy opowiadają więc WIEM nie mało na wasz temat,a poza tym TO WIDAĆ-TZN WASZE SKANDALICZNE ZACHOWANIE,KTÓRE nie przystaje porzadnym dziewczyną...Otwórzcie w końcu oczy i przestańcie gwiazdować bo bez kitu nie macie czym.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny trochę pokory...Chociaż nie za dobry wygląd zewnętrzny zamaskowałybyście nienagannym zachowaniem.A tu ani dobrze się nie zachowujecie,a tym bardziej lepiej nie wyglądacie.Zacznijcie najpierw mieć szacunek do samych siebie i innych,a dopiero póżniej oczekujcie go od kogoś... bo jak na razie to nikt do was szacunku nie ma,a z tąd nasuwają się wnioski :-)

Inne tematy z forum Sport

Darmowe kursy sportowe - Kliknij tutaj (5 odpowiedzi)

Hej! Dla tych co dbają o swoje zdrowie i aktywność fizyczną, ale masz pewne wątpliwości dotyczące...

Rękawice do muay thai (5 odpowiedzi)

Hej forumowicze! ;D w przyszłym tygodniu idę na pierwsze zajęcia z muay thai i powiedzieli mi, że...

Fitness i siłownia - gdzie? (9 odpowiedzi)

Kto wie gdzie w okolicach ulicy Powstańców Warszawskich i Kartuskiej znajdę siłownię albo...

do góry