Widok
Do kolegi bez koszulki
Opinie do artykułu: Do kolegi bez koszulki.
Kolego bez koszulki. Ty, który prężysz nagi tors na ulicy. Ty, który świecisz gołą pachą w autobusie. Chciałbym ci zdradzić tajemnicę.
Znam cię doskonale. Kiedy przychodzą pierwsze letnie upały, ty przychodzisz z nimi. I wychodzisz na ulice. Przechadzasz się. Powoli, majestatycznie, zawsze wyprostowany, z rozstawionymi ramionami. Często zdobią je tatuaże. Zapewne sprawiają, że czujesz się wyjątkowy. Podobnie jak łańcuch na szyi, który często zakładasz.
Zapewne byłeś kilka ...
Kolego bez koszulki. Ty, który prężysz nagi tors na ulicy. Ty, który świecisz gołą pachą w autobusie. Chciałbym ci zdradzić tajemnicę.
Znam cię doskonale. Kiedy przychodzą pierwsze letnie upały, ty przychodzisz z nimi. I wychodzisz na ulice. Przechadzasz się. Powoli, majestatycznie, zawsze wyprostowany, z rozstawionymi ramionami. Często zdobią je tatuaże. Zapewne sprawiają, że czujesz się wyjątkowy. Podobnie jak łańcuch na szyi, który często zakładasz.
Zapewne byłeś kilka ...
Naturalnie.
Uważam, że zarówno kobiety jak i mężczyźni powinni chodzić nago - bo tak zostaliśmy stworzeni. Nie powinniśmy się też golić, bo to nienaturalne. Mycie się zaburza naszą naturalną florę bakteryjną, więc to również nienaturalne. Marzy mi się świat, w którym jak baran - robię kupę tam gdzie stoję - bo to nienaturalne i niezdrowe tak trzymać w jelitach.
no cóż
Akurat mycie się jest naturalne, nawet zwierzęta się myją. Rozumiem, że ta wypowiedź miała być błyskotliwa, moim zdaniem jednak nie jest.
Ja też nie lubię facetów bez koszulek, ale to że coś się komuś NIE PODOBA nie oznacza, że powinno być zakazane. Komuś może się nie podobać mocny makijaż, ale to chyba nie oznacza, że powinniśmy go zakazać? Naprawdę chcecie iść w ta stronę? Wyznaczenie jednego słusznego kierunku? Cały artykuł wyraża się bardzo pogardliwe o człowieku, o którym z tego, co zrozumiałam autor wie tylko tyle, że był bez koszulki.
Ja też nie lubię facetów bez koszulek, ale to że coś się komuś NIE PODOBA nie oznacza, że powinno być zakazane. Komuś może się nie podobać mocny makijaż, ale to chyba nie oznacza, że powinniśmy go zakazać? Naprawdę chcecie iść w ta stronę? Wyznaczenie jednego słusznego kierunku? Cały artykuł wyraża się bardzo pogardliwe o człowieku, o którym z tego, co zrozumiałam autor wie tylko tyle, że był bez koszulki.
Czepiają się, bo chcieliby aby cały świat wyglądał tak samo jak oni sami. Owczy pęd
pozdrowienia dla baranów (ostatnio zwanych pieszczotliwie lemingami).
A myślącym polecam lekturę książki J.Ortegi y Gasseta "Bunt mas". Człowiek masowy (współcześnie: leming) jest tak szary i beznadziejny, i zdaje sobie z tego w głebi duszy sprawe, że jeśli tylko ktoś wygląda, zachowuje się inaczej, a nie daj Boże jeszcze ma jakieś przemyślenia, ideały, koncepcje, to ów go zniszczy i zmusi do wtopienia się w szary i beznadziejny tłum.
A myślącym polecam lekturę książki J.Ortegi y Gasseta "Bunt mas". Człowiek masowy (współcześnie: leming) jest tak szary i beznadziejny, i zdaje sobie z tego w głebi duszy sprawe, że jeśli tylko ktoś wygląda, zachowuje się inaczej, a nie daj Boże jeszcze ma jakieś przemyślenia, ideały, koncepcje, to ów go zniszczy i zmusi do wtopienia się w szary i beznadziejny tłum.
Panie Piotrze weź się Pan ogarnij. Masz Pan jakiś kompleks, że goła klata faceta
Panu przeszkadza? Takie artykuły to się pisze chyba wtedy kiedy nie ma się co pisać. Nie ujmuję talentu pisarskiego, ponieważ wierzę, że Pan go posiada pod dostatkiem, ale na Boga. Zostawmy ludziom odrobinę wolności i samostanowienia. Chodzenie bez koszulki to jeszcze nie koniec świata. Jeżeli komuś ciepło to dlaczego nie. Przecież ten człowiek ostatecznie nie obnażał swojego przyrodzenia.
O co tu chodzi???
O co tu chodzi???
mylisz sie !
W przestrzeni tzw. publicznej '' musisz przestrzegac zasad i prawa. W domu mozesz sobie nago lazic lecz nie publicznie gdyz jest to obnazanie ktore krepuje wiele osob, obraza , sa wsrod nich dzieci itd. Przestrzen publiczna wymaga kultury a nie tego co ty chcesz tylko . Nie kazdemu musi odpowiadac twoja zalosna nagosc i smrod a szczegolnie nie pchaj sie lesny dziadu wsrod dzieci ktore tez nie musza ogladac twojego oblesnego torsu ktory w twoim mniemaniu jest fajny . Ciekawe czy ty bys wszystko zaakceptowal gdyby powstala moda ze male dziecko moze cie sikami i kupa smarowac :) to podobne bo dzieci by sobie tak wymyslily ze beda golych smarowac :)
nie cwaniakuj bo bredzisz bzdury !
jak nie ma zasad to rozumiem ze mozna cie wysmarowac ekstrementami bez problemu i narobic ci na glowe w przestrzeni publicznej . Jak ci dziecko lub matke ktos uderzy rzucona butelka to tez rozumiem ze bedziesz zadowolny bo przeciez mozna wszystko ? . Zyj sobie w swojej bajlandi .
Kobiety czy blachary? Kobieta wybierze faceta zaradnego który ma coś we łbie a nie napompowanego przygłupa,ale jeśli wybiera takiego,to nie kobieta a blachara która również ma pusto we łbie,więc jest się czym szczycić.Ja nie korzystam z siłki,chodzę na baseny,ale mi nie zależy na pokazywaniu swojej klaty tylko dbam o kondycję sam dla siebie i nie muszę się z tym obnosić.
Od setek lat kobiety wybieraja mezczyzne, ktory ma najlepsza pozycje spoleczna + gwarantuje dobre potomstwo
Tyle tylko, ze to nie musi byc ten sam facet. Ewolucja dziala i kobiety ewolucyjnie przystosowane sa do zdradzania. Maja milego, grzecznego, zaradnego "Macka", ktory sie o nie troszczy i samca alfa (ktory procz miesni ma jednak cos we lbie), ktory gwarantuje zdrowe i silne potomstwo, ktore zostanie oplacone i wychodzane przez "Macka".
artykuł okraszony nieodpowiednim zdjęciem
W opisie i na fotce są dwie różne osoby
Ale jednakowo obleśne
Ten osiłek ze śmiesznymi tatuażami to zazwyczaj młody koleś, który oprócz opalenizny, dziar i wątpliwej muskulatury częstuje nas widokiem rozstępów na brzuchu i bicepsach i pleców obsianych pryszczami
Ten ze zdjęcia to cuchnący piwskiem stary ogóras, okłaczony siwymi kudłami na klacie i karku
Obaj mocno śmierdzą i żałośnie wyglądają, takie "janusze" z jarmarku dominikańskiego
Ale jednakowo obleśne
Ten osiłek ze śmiesznymi tatuażami to zazwyczaj młody koleś, który oprócz opalenizny, dziar i wątpliwej muskulatury częstuje nas widokiem rozstępów na brzuchu i bicepsach i pleców obsianych pryszczami
Ten ze zdjęcia to cuchnący piwskiem stary ogóras, okłaczony siwymi kudłami na klacie i karku
Obaj mocno śmierdzą i żałośnie wyglądają, takie "janusze" z jarmarku dominikańskiego
Brak wychowania i zbytna śmiałość
pomimo upałów i słonecznych należy utrzymać klasę, nie wyzbywając się luzu. Biała przewiewna koszula na krótki rękaw to chyba o wiele lepsze rozwiązanie niż wystawianie owłosionej klaty na działanie fal UV. Poza tym to nie elegancko. Sukces odnoszą ludzie ubrani, tylko cywilizacje ludzi ubranych podbijały świat. Ludzie nadzy, lub pół nadzy do dzisiaj latają z fajfusem po buszu. Nasz ubiór paradoksalnie bardzo dużo mówi innym o tym, co sami mamy w głowach.
pozdrawiam,
Misiek
pozdrawiam,
Misiek
wy tak z siebie jestescie jak cioty czy wasi ojcowie wam to wpoili
Bez jaj to satyra miała byc a poziom 6klasy podstawoewki! Ten wasz art to żenada. Wpier.... Mc . Masz cycki jak kobieta, treningu nie widzuiales.... Wielki czyscioch a jak sprzątaczka wchodzi do twojego pokoju w hotelu to lapie sue za głowę. Dorosnij stan sie mezczyzna a nie pi..... W kaloszkach!
Panie redaktorze Weltrowski
Pisząc o nietaktownych mięśniakach z tatuażem i łańcuchem na szyi, zamieścił pan przypadkowe zdjęcie starszego mężczyzny z ciężkim plecakiem, pewnie strudzonego wędrowca, który przysiadł chwilę na ławeczce i dla ochłody zdjął koszulkę, nie widząc, że wycelowany jest w niego aparat.. Taki wiadomo, nie będzie agresywny i w zęby jakby co nie da..A Gdzie zdjęcie tego nonszalanckiego wytatuowanego byka na łańcuchu z artykułu?
Treść jak najbardziej przedstawia prawdę, że naród chamieje i jest pozbawiony kultury. Wszystko wolno, a więc nic nie jest zabronione. Chyba szczególnie widać to w miastach, bo tu każdy może poczuć się anonimowy i hamulce puszczają. Temat rzeka.
Treść jak najbardziej przedstawia prawdę, że naród chamieje i jest pozbawiony kultury. Wszystko wolno, a więc nic nie jest zabronione. Chyba szczególnie widać to w miastach, bo tu każdy może poczuć się anonimowy i hamulce puszczają. Temat rzeka.
ciekawe co by napisał 'felietonista' po pobycie w Toronto, gdzie po wyroku sadu sprzed lat
który zrównuje w prawach kobiety i mężczyzn, pojawiają się czasem kobiety bez koszulek
straszne.., taki tors przecież jest grzeszny i deprawuje na odległość
można by co prawda napisać felieton o tym, że trawniki usychają, w turystycznym mieście, ze straszą wręcz i wprowadzaja ludzi w stan depresji :)) lub ze na wyschnietym trawniku pielęgnuje się rabatke, co jest ewidentnym marnotrastwem naszych wspólnych pieniedzy
możnaby dopytać sie dlaczego nadal brak jednego biletu, itd...
moznaby dopytac sie jak to jest ze cyganie z Rumunii przyjeżdżaja do nas na żebry i wykorzystuja do tego swoje (?) dzieci, a NIKOMU to nie przeszkadza - od policji po straz miejską
ale w sezonie ogórkowym nalezy poruszac ogórkowe tematy - czyli jak to 'chamy' chodzą w upalne dni bez koszulek a powinni byc zapuciani, kobiety tez jakies takie swawolne, zamiast zakrywać ramiona, włosy i skromnie spuszczac wzrok, najlepiej spod burki
powodzenia w życiu, skoro ci wszyscy dokoła przeszkadzaja - na pocieszenie dodam, ze jesteś jednak w znaczacej wiekszosci tych, którym wszystkow tym kraju 'ruiny' przeszkadza
straszne.., taki tors przecież jest grzeszny i deprawuje na odległość
można by co prawda napisać felieton o tym, że trawniki usychają, w turystycznym mieście, ze straszą wręcz i wprowadzaja ludzi w stan depresji :)) lub ze na wyschnietym trawniku pielęgnuje się rabatke, co jest ewidentnym marnotrastwem naszych wspólnych pieniedzy
możnaby dopytać sie dlaczego nadal brak jednego biletu, itd...
moznaby dopytac sie jak to jest ze cyganie z Rumunii przyjeżdżaja do nas na żebry i wykorzystuja do tego swoje (?) dzieci, a NIKOMU to nie przeszkadza - od policji po straz miejską
ale w sezonie ogórkowym nalezy poruszac ogórkowe tematy - czyli jak to 'chamy' chodzą w upalne dni bez koszulek a powinni byc zapuciani, kobiety tez jakies takie swawolne, zamiast zakrywać ramiona, włosy i skromnie spuszczac wzrok, najlepiej spod burki
powodzenia w życiu, skoro ci wszyscy dokoła przeszkadzaja - na pocieszenie dodam, ze jesteś jednak w znaczacej wiekszosci tych, którym wszystkow tym kraju 'ruiny' przeszkadza
Nawet statystyki mowia, ze w PL 3/4 mezczyzn ma nadwage albo jest otyla i to widac na ulicach. Do tego beznadziejny ubior, brak higieny. Polacy nie sa najgrubsi, ale to nie ma znaczenia. Sa naprawde bardzo zaniedbali i grubi. Ja akurat mam meza i pod wzgledem wygladu oboje nie mamy sobie wiele do zarzucenia. Na szczescie maz jest normalny, nie ma ciazy spozywczej.
Ogarnij się, kobiety w PL w porównaniu do tego co było 15-20 lat wyglądają jak wieloryby!!
Tutaj masz wyniki najnowszych badań z 2015 roku:
"Lekarze biją na alarm! W Polsce 46 procent kobiet i 63 procent mężczyzn ma nadwagę - wynika z raportu przygotowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - PZH."
Co się okazuje że już prawie 50% kobiet ma nadwagę... ale oczywiście wielu Polkom się wydaje że dalej są najszczuplejsze w Europie, a tak naprawdę bardzo szybko gonią Niemki i Angielki... Oczywiście Polacy też ostro przywalili przez ostatnie 20 lat, wcale nas nie bronię, ale jak wiele kobiet w PL nie umie w obecnych czasach nawet gotować i się chodzi i konsumuje z rodzinką śmieciowe jedzenie w fast foodach to jak ma potem mąż wyglądać?
"Lekarze biją na alarm! W Polsce 46 procent kobiet i 63 procent mężczyzn ma nadwagę - wynika z raportu przygotowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego - PZH."
Co się okazuje że już prawie 50% kobiet ma nadwagę... ale oczywiście wielu Polkom się wydaje że dalej są najszczuplejsze w Europie, a tak naprawdę bardzo szybko gonią Niemki i Angielki... Oczywiście Polacy też ostro przywalili przez ostatnie 20 lat, wcale nas nie bronię, ale jak wiele kobiet w PL nie umie w obecnych czasach nawet gotować i się chodzi i konsumuje z rodzinką śmieciowe jedzenie w fast foodach to jak ma potem mąż wyglądać?
Są miejsca w 3city gdzie nie powinno to stanowić problemu...
dolny Sopot, Jelitkowo, Brzeźno, kilka miejsc w Gdynii w okolicach plaży. Jednak pojawienie się bez koszulki w centrum Wrzeszcza, Oliwie, na Długiej czy Świętojańskiej to totalna chała!
Mieszkamy w turystycznym zagłębiu nie ma się co dziwić że bardziej będziemy tolerować nagość niż w Warszawie czy Poznaniu, ale bez przesady i nie wszędzie!
Mieszkamy w turystycznym zagłębiu nie ma się co dziwić że bardziej będziemy tolerować nagość niż w Warszawie czy Poznaniu, ale bez przesady i nie wszędzie!
Biedny autor...
Autor nie mogl juz wytrzymac bolu czterech liter, siedzac przed komputerem i zajadajac sie fast-foodami... Komu przeszkadza przemieszczanie sie ludzi bez koszulki w nadmorskich kurortach, deptakach, plazach? Zmiluj sie jest lato... Nie chcesz nie zdejmuj, ale zajmij sie soba a nie innymi.
Piotr
Piotr żałosny artykuł wiesz ilu ludzi w lato tak chodzi po mieście w kij i jeszcze trochę , widać ze już piszecie byle pisać , wezcie sie za waze rzeczy a dziadkowi dajcie spokoj moze nie chce chodzic w lepiacej sie koszulce i nikt nie karze ci sie ogladac za nim to primo a ty juz hajs zgarneles za artykuł ? I wszystko ok ? Hajs sie zgadza ? Żałosne jak dla mnie
Minimum kultury
Uważam ,że nie powinno się chodzić po ulicach bez koszulki ,miejsce do tego to plaża,działka,dom ,siłownia.Niedawno widziałam na przystanku autobusowym dwie panie w wieku (około ) 60 letnią i 30 letnią w stanikach od stroju kąpielowego .Był wprawdzie upał ale ...,kobiety były zgrabne ale...??? czy przystanek autobusowy ,autobus to miejsce na taki strój? nie wydaje mi się. Osoby tak ubrane zwracają na siebie uwagę i może im o to chodzi???Trochę taktu i kultury przydałoby się takim osobom.
Dajcie spokój...
Zdjęcie dopasowaliście do tekstu, nie ma co ;) Troche stereotypowe to wszystko, smutno mi. Ja czasami zdejme koszulke gdy jest mega gorąco. Broń Boże nie chodzi mi o chwalenie się ciałem tylko o więcej chłodu. Na siłownie chodze kilka razy, ale w tygodniu. Zapewne są ludzie jak "kolega" z tekstu powyżej, ale moim zdaniem to troche przesada... Żeby w nadmorskim mieście nie móc przejść bez koszulki w ukrop ? A jeśli się smiejecie, to zdradze Wam sekret - nic mnie to nie interesuje.
Zalosne komentarze a felieton bardzo trafny...
Przeczytalam zabawny felieton, ale jestem zaskoczona durnymi komentarzami pod nim. Kompletna zenada! Mam wrazenie, ze wszystkie buraki dumne ze swoich klat, paradujace ulicami na raz sie uaktywnily pod artykulem :-) trudno uwierzyc, ze jest az tylu zwolennikow obciachu. Golym klatom na ulicach mowie stanowcze nie, spadajcie nad jezioro robic grilla albo na plaze, gdzie wasze miejsce!
sorki panie piotrze ale ja operuje w 3 jezykach I to fakt czasami sa wpadi,
za to pan jestes godnym przedstawicielem ciemnogrodu , tacy jak pan nie powinni wyjezdzac za granice bo poprostu wstyd . jesli ma pan takie poglady ze niepasuje panu ze ktos zdejmie koszulke ze jest cieplo to poprosu jestes pan pisoski kretyn
na kolana zdrowaskie I spac
za to pan jestes godnym przedstawicielem ciemnogrodu , tacy jak pan nie powinni wyjezdzac za granice bo poprostu wstyd . jesli ma pan takie poglady ze niepasuje panu ze ktos zdejmie koszulke ze jest cieplo to poprosu jestes pan pisoski kretyn
na kolana zdrowaskie I spac
Bardzo fajny styl
Jest lato, jest ciepło - rozbieramy się.
Nie wstydźmy się naszych ciał. Nawet jak są niedoskonałe. Ani wtedy gdy są doskonałe.
Bardzo fajna pora roku. Na ulicach pełno golasków. I oni wyglądają lepiej niż ci co się niby zasłaniają.
Zróbmy na Targu Węglowym plażę dla naturystów. Leżaczki, parasolki, kocyki i same golasy - młode, stare, chude, grube, napakowani i zwiotczali - wszyscy uśmiechnięci. I gry zespołowe - w siatkówkę, ping-ponga, tor przeszkód, siłownię .......
Nie wstydźmy się naszych ciał. Nawet jak są niedoskonałe. Ani wtedy gdy są doskonałe.
Bardzo fajna pora roku. Na ulicach pełno golasków. I oni wyglądają lepiej niż ci co się niby zasłaniają.
Zróbmy na Targu Węglowym plażę dla naturystów. Leżaczki, parasolki, kocyki i same golasy - młode, stare, chude, grube, napakowani i zwiotczali - wszyscy uśmiechnięci. I gry zespołowe - w siatkówkę, ping-ponga, tor przeszkód, siłownię .......
Zgadzam sie z autorem
Tez mam zawsze beke z facetow przechadzajacych sie bez koszulek :-) zaden, w miare inteligentny facet, nie wystapi tak na glownej ulicy. Ostatnio widzialam goscia z koszulka przewieszona przez ramie, ktory szedl z dzieckiem za reke i nie bylo to w poblizu plazy. Tatuazy akurat nie mial, ale wygladalo to na prawde kiepsko i na pierwszy rzut oka inteligencja nie grzeszyl...
Pan Piotr W. geyzon???
Może Szanowny Pan Dziennikarz- ojciec artykułu ma jakiś problem że nagi tors mężczyzny na ulicy dezorganizuje mu cały dzień, ale tak że nie może się skupić nawet na ważnych sprawach. A może mamy do czynienia z częstym dziś przypadkiem tzw. kato-geya? Proponuję jakiś dłuższy urlop z partnerem skoro zmęczenie życiem wygrywa z rozsądkiem. Niech każdy chodzi w czym chce i jak chce i nic nam do tego. Jak będzie b. ciepło to przejdę się po mieście bez koszulki ale mam nadzieję że nikt wtedy nie będzie na ten widok ślinił się czy gorszył.
koszula
wreszcie facet wygarną facetom.. facet bez koszuli jest po prostu nieapetyczny, gdyby ci wszyscy chudzi, grubi, goli, owłosieni, z brzuchami i bez , umięśnieni jak i sflaczali wiedzieli jaką odrazę wywołują w kobietach szybko by te koszuliny włożyli. Tak paradować mogą w swoim ogródku, łazience lub na plaży, bo już siadanie do stołu bez koszuli lub podkoszulce jest objawem braku wychowania i wyobraźni. Żaden szanujący się facet nie wyjdzie z domu bez koszuli, tylko buraczyska z piwnym oddechem.. wstyd panowie, WSTYD!
Ja
Powiem tak.Trzeba byc tepym wsiokiem zeby zasuwac bez koszulki poza plaza.Bez znaczenia czy jestes tlusty napakowany stary czy mlody.Pewne zwyczaje o obowiazują,pewne normy,dobry smak.Jest plaza biegasz w slipach idziesz w miasto ubierasz sie.Siadasz przy stoliku w restauracji pubie barze jestes poza strefa plazowania ubierasz sie.Autor slusznie zwrocil uwage na pewien niesmaczny aspekt rozebrany letnich Januszy ktorym nasr*lo w beret i mysla ze sa królami swiata chca pokazac jacy są swobodni,jacy sa europejsko plazowi.A niestety w d*pie byli g.... widzieli Wsioki bez kultury z ktorych wiekszosc spoleczenstwa drze łacha albo po cichu albo prosto w twarz.
Zadziwiająca dyskusja!!!
Nad czym tu dyskutować? Nieubrani, bez koszulek faceci snujący się po ulicach są obleśni i nieakceptowani w żadnym cywilizowanym otoczeniu. Niedługo będzie pewnie tu dyskusja nad tym jak długo można nosić te same majty bez prania. Argumenty będą miały ten sam poziom. Fuj !!!!
Nie popieram takich mięslśniaków na ulicy jeszze prawie gołych ale by na ten temat pisać prawie poezję????? No to przesada!!!! Ja takich nie dostrzegam na ulicy nie widzę ich i mi to dynda czy ktoś chodzi w czy bez koszulki. Nie mam klaty nie mam szerokich pleców i mam szyję a czasem poza plażą tez chodzę bez koszulki i nie mam czym szanować!!!!!! Drogi autorze może zajmij się własnymi sprawami a nie rozmyślając nad cudzym torem!!!!
teraz każdy ćwok po podstawówce w pierwszym pokoleniu myśli, że wszystko można, że wszystko wypada, bo jest demokracja. niestety demokracja sprzyja takim postawom, bo ćwoków jest niestety więcej, całe społeczeństwo jest plebejskiego pochodzenia, a w demokracji większość ma rację, nawet jeśli są to nieobyte i nieokrzesane chamy
Lato
większość Polaków ma problem z higieną. Jeżeli będziesz się mył to chodź sobie bez koszulki. Po negatywnych komentarzach tego artykułu widać właśnie kto jest mądry i kto zrozumiał artykuł. Wszyscy Ci śmierdziele bronią innych śmierdzieli, którzy bez koszulek transportem miejskim przemierzają Trójmiasto
Suchary
wozimy sie napompowana i ogolona klatą....kupa śmiechu...pionki sobie mysla ze jak na 3miesiace przed urlopem wakacyjnym pójdą na siłownię to beda bogami...lecz na dobra sylwetkę trzeba pracować..a nie sie nasterydowac i panoszyc sie jak paFF..kupa śmiechu z ludków bbujających sie na naszych plażach...fakt faktem jakies 15lat temumozna bylo pofisiowac opalona duuza klata ale w teraźniejszych czasach śmieszy to każdego niezmiernie...pelno okolarnikow tlustych mysla ze jak zbudowali troche maszy to są bogami..parodia jeszcze 10lat temu dostali by klapsa i siad! za rozbestwiebie..ostatnio pod monopolowym stalo kilku pajacykow opaleni przypompowani z foker face.. jak mój pies zaczol na nich szczekac bo cos odstawili to zaraz byś spojuj..fakt pies groźny ale nie żaden pit""" czy ast"" zwykly owczaaaarek alantolijski...wsumie to nie do konca zwykly..ale jednym parsknieciem kładzie człowieka na glebę jak marionetke..hehe
Redaktur Weltrowski
Gosciu któremu nie przeszkadza urzędnicza samowładza w UM - bo o tym felietonikow nie ma - ale musi się pożalić na dresa bez koszulki za ktorym pewnie sie jego panna obejrzała. Regularnie widuje latem redaktura Kossakowskiego jak chodzi w sandałach i skarpetach naraz - i jakoś o tej obrazie stylu Weltrowski tez nie wspomina, a przeciez to taka sama zniewaga jak goła klata i łańcuch.
Wez sie za robote Piotruś, bo żal czytać jak marnujesz swoj ultratalent na takie bzdury.
Wez sie za robote Piotruś, bo żal czytać jak marnujesz swoj ultratalent na takie bzdury.
Dziennikarz do więzienia za dyskryminacje, torsofob
dziennikarz do więzienia za ten artykuł, mowa nienawiści, torsofob. Ma brzuch wielki od piwa i mu przeszkadza jak ktoś chodzi bez koszulki; ja też po siłowni lubię chodzić bez koszulki po mieście. mi przeszkadza jak widzę takich dziennikarzy co mają brzuch jak stąd do warszawy, powinni mieć zakaz chodzenia po ulicy!!!!. STOP TORSOFOBII, NUDYSTOFOBII, BIGAMISTOFOBOM, ZOOFOBOM, DENDROFOBOM, POLIAMEROFOBOM, niech każdy robi co mu się podoba w miejscach publicznych, chyba mamy wolność; ludzie mogą się nawet kochać na ulicy nikomu nic do tego!
Niecenzuralne słowa....
to dopiero jazda...podróżował od pętli 7-ką a wysiadł przy PGE Arena o 6,31 imigrant zza wschodniej granicy.Co drugie słowo to siarczyste przekleństwa a na zwrócenie mu uwagi powiedział żeby nie słuchać. Pomóżcie namierzyć człowieka i niech wraca tam skąd przyjechał a monitoring pomoże.
To dyskryminacja i tchozostwo
jezeli prawo tego nie zabrania to jest ok , a ten tekst na koncu my wszyscy sie z ciebie smiejemy to ja sobie nie zycze bo ja nie jestem wszyscy a "WY" jestescie komuchami czerwona chołota a wypisywanie takich rzeczy to zostanie zgłoszone na pewno troche wyzej niz ten portalik ma prezesa
dziennikarstwo Weltrowskiego
Piotruś kiedy chodzisz i prężysz brzuch, znam cię. Kiedy ściągasz kapelusz, obnażasz łysiejące obliczę, zapewne chciałbyś mieć włosy, ale nie możesz. Chociaż na brodzie coś rośnie, oh jak dobrze.
Nie masz o czym pisać, może nie pisz o niczym, na plażę idź, może tam zakopany głową w dół, będziesz się czół niczym król, który to tak bardzo na uwagę zasługuję. Mistrzu felietonów i niczym, artykułów porywających niczym kolejna część "Klanu".
Nie masz o czym pisać, może nie pisz o niczym, na plażę idź, może tam zakopany głową w dół, będziesz się czół niczym król, który to tak bardzo na uwagę zasługuję. Mistrzu felietonów i niczym, artykułów porywających niczym kolejna część "Klanu".
Problem rozumiem
też mi się nie podoba łażenie bez koszulek. Ale tak samo nie podobają mi się duże tyłki i wielkie uda w legginsach. Nie podobają mi się młode dziewczyny paradujące po Monciaku w bikini...tak, tak i takie artystki widziałam. To, co dobre na plaży nie musi sprawdzać się na ulicach. Każdy przed wyjściem z domu powinien krytycznie spojrzeć w lustro. I panowie bez koszulek, i panie XXL w legginsach, panowie w skarpetkach i sandałach, brzuchaci panowie w kąpielówkach o rozmiarze XS... A co do artykułu: temat dobry, ale zilustrowanie tekstu o napakowanych bezmózgowcach obwieszonych łańcuchami zdjęciem jakiegoś starszego pana z ogromnym plecakiem, który w upał usiadł na ławce (jak widać koszulę może zdjął na chwilę dla ochłody) i odpoczywa jest po prostu GŁUPIE!
wolny kraj
Nie mówię, ze chodzenie bez koszulki jest estetycze, ale wiele innych rzeczy tez nie jest,np. spodenki do pół pośladka, w jakich lubują się panie czy sławetne leginsy, również skarpety do sandałów i żarowiaste kolory. Jednak nikt nie ma prawa czepiać się bliźniego za jego wygląd. Niech sobie nawet na golasa chodzą. To tylko o człowieku świadczy, ale kto im może zabronić źle o sobie świadczyć?
Koniec z propagandą
Kolejny pseudodziennikarz. Będą tą stronę omijać szerokim łukiem. Chcecie jak największego zniewolenia, jak dla mnie to wszyscy faceci mogą chodzić bez koszulek, ale zapewne laski z cyckami na wierzchu czy świecące tyłkami w 'przestrzeni miejskiej' by Ci pseudodziennikarzu nie przeszkadzały? Zazdrościsz niektórym sylwetki? Kolejny artykuł w stylu 'Pili alkohol w parku!' albo artykulik pani Renaty Dąbrowskiej - Sikali na mur! Ojojoj ale straszne rzeczy. Żałosna próba odciągnięcia uwagi od prawdziwych problemów tego chorego kraju! Póki żyję (chyba, że zamkniecie mi usta), będę ludziom uświadamiać co tak naprawdę dzieje się w mediach, dlaczego i do czego to dąży. Nie będą nas jakieś pseudodziennikarzyny karcić, umoralniać czy przyprowadzać do porządku! Wolności chcemy my Polacy! Godnego życia! Za co Panu płacą? Za taką sieczkę?
Proszę, obejrzyjcie to ludzie, zacznijcie się interesować, mimo że prawda boli, zainteresujcie się, w jakim chorym systemie żyjecie... Obejrzyjcie to i inne filmy, na szczęście jeszcze możemy je oglądać. https://www.youtube.com/watch?v=v2IGMwfsySA
Proszę, obejrzyjcie to ludzie, zacznijcie się interesować, mimo że prawda boli, zainteresujcie się, w jakim chorym systemie żyjecie... Obejrzyjcie to i inne filmy, na szczęście jeszcze możemy je oglądać. https://www.youtube.com/watch?v=v2IGMwfsySA
Skąd w ludziach taka obraza?
Bez koszulki to już po policję będą dzwonić?
Dopóki nie wali kwaśnym potem, to każdy może sobie nawet w majtkach chodzić. Co za problem? Jak kiedyś przywali 50^ w cieniu to nie wyjdziesz bez koszulki bo wstyd? Ludzie zamiast robić z igły widły, zajmijcie się sobą. Co druga osoba papierek wyrzuci na ziemię, a nie do śmietnika. Nad tym popracujcie, zamiast szukać problemu u innych.
Problem jest tylko w tym że, goły tors u faceta to już afera, ale gdy kobiety chodzą prawie nago, z odsłoniętym pośladem i koszulką pod którą i tak wszystko widać, to problem znika.
Wychodzi na to że: ktoś tu ma kompleksy / urodził się kobietą / jest społeczną owcą.
Weźcie się ogarnijcie, bo niedługo dzieci trzeba będzie edukować jak wygląda męski tors
Dopóki nie wali kwaśnym potem, to każdy może sobie nawet w majtkach chodzić. Co za problem? Jak kiedyś przywali 50^ w cieniu to nie wyjdziesz bez koszulki bo wstyd? Ludzie zamiast robić z igły widły, zajmijcie się sobą. Co druga osoba papierek wyrzuci na ziemię, a nie do śmietnika. Nad tym popracujcie, zamiast szukać problemu u innych.
Problem jest tylko w tym że, goły tors u faceta to już afera, ale gdy kobiety chodzą prawie nago, z odsłoniętym pośladem i koszulką pod którą i tak wszystko widać, to problem znika.
Wychodzi na to że: ktoś tu ma kompleksy / urodził się kobietą / jest społeczną owcą.
Weźcie się ogarnijcie, bo niedługo dzieci trzeba będzie edukować jak wygląda męski tors