Widok

Do wszystkich którzy potrafią mi doradzić

Do wszystkich którzy potrafią mi doradzić
Wiem ze to nie odpowiedni dział ale tu zagląda wiele osób,a wiec moja suczka jest typem wilka ale mamy jeszcze jednego psiaka sznaucera i niestety maż nie dopilnował i wypuścił je razem na dwór efekt jest taki ze pies pokrył sukę.problem mój polega na tym ze nie wiem gdzie się zgłosić z sunia aby przerwać i żeby się nie oszczeniła gdyż wiem jaki problem jest potem z oddaniem a też nie wiadomo do jakich rąk by trafiły.PROSZE O POMOC JESTEM Z GDYNI CENTRUM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

RADA

wydaje mi sie ze powinnaś udac sie do weterynarza i sie doradzic
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do ona

dzwoniłam i jest to kosztowne koszt to 85-100zł mam sie zgłosić w 10-12 dniu po pokryciu,moze ktos by wiedział gdzie jest taniej:(

no cóż chyba lepiej wydać te 85-100zl jednorazowo niż wychowywać szczeniaki ,których Pani nie chce.Poza tym można zrobic aborcje i za jednym razem wysterylizować suczkę by drugi raz nie było takiego problemu.A niestety jak się psa nie dopilnowało i wcześniej nie wysterylizowało to teraz za darmo problemu się Pani nie pozbędzie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

JO GOSCIA

NIE CHODZIŁO MI CAŁKIEM ZA DARMO ALE MOZE KTOS WIE GDZIE MOZNA TO ZROBIC TANIEJ?

wiec

idz do weterynarza dostaniesz tabletki poronne dla suczki. Koszt ok.100-150 zł

Aborcja

jest zakazana !!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

xxx

może jest zabroniona ale potem na portalu jest ODDAM I GŁUPIE KOMENTARZE TYPU PILNUJ!!! a kobieta napisała prawdę i tu prosi o pomoc a nie głupie uwagi które na pewno nie pomaga później niechcianym szczeniakom
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dorka

Mialam teraz taki sam problem z dobermanka i poszlam do weterynarza zrobil usg w odpowiednim czasie i wysterylizowal sunie i po klopocie

stac cie na dwa psy w tym 1 rasowy

a nie masz 85? czy 100 zł ? na usuniecie?znaczy tabletki dla suczki?
bardzo dziwne , ja mam 2 psy i zarabiam 700 zł, i było by mnie stac , a mam jeszcze małe dziecko na utrzymaniu.
poswiec te 100 zł i pozbedziesz sie kłopotu !!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

AA

JAK ZWYLKE MĄDRA KRÓLEWNA MOŻE I JĄ STAĆ NA DWA PSY O CO CI CHODZI?!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zdradż jak?

Czy te 700zł to z opłatami?? zdradż jak to robisz??nawet bez opłat nierealne...a może się mylę:(

Niech poprosi Pani weterynarza o RECEPTE na taka tabletkę , można je wtedy zakupic w aptece- te tabletki to sa te wczenoporonne tzw. 72h dla człowieka.

Weterynarz

Dokładając 50 zł za jednym zamachem suka jest wysterylizowana i wiadomo, że już nigdy więcej nie będzie miała szczeniaków.
Koszt całkowity 120-150 zł.
Warto, ponieważ sterylizacja chroni przed niechcianymi szczeniakami, nie ma suka cieczki, psy za nią nie latają jak szalone :) oraz jest prawdopodobieństwo, że nie będzie miała nigdy ropomaczia oraz raka sutków przez cieczkę oraz szczeniaki.

do JA

a gdzie sterylizacja suki kosztuje 150 zł?z miłą chęcią się dam udam z moją suczką,pierwsze słyszę żeby sterylizacja tak dużego psa jak owczarek kosztował tak mało!!

Najtańsza sterylka w Gdyni

http://www.drvet.pl/aktualnosci/przychodnia-dr-vet-rss/18-przeduamy-akcj-sterylizacja-2011-.html

Weterynarz

W Gdyni, Gdańsku, Kowalach...

nie ten dział

Nauczcie się wreszcie i nie róbcie syfu!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

DO WUJKA

TO GDZIE JEST TAKI DZIAŁ WUJKU?A MOZE COS ZA DARMO???TO BY PASOWAŁO NIE SZARAŃCZO!!!

Sunia

Szybciutko do weterynarza!!!Dostanie zastrzyk i nie bedzie miala mlodych.Pozniej mozna podawac zastrzyki przeciw cieczce,lub wysterylizowac

Proszę u weterynarza podać zastrzyk o nazwie Alizin

u każdego weterynarza to Pani podadzą i naprawdę sugeruję wysterylizować sunię

ciążę u suki można rozpoznać w 21-23 dni po pokryciu, wtedy należy wykonać badanie USG które określi czy suka jest szczenna czy nie. Jeśli będzie należy zastosować odpowiednią kurację aby przerwać ciążę. Aby takie przypadki się nie powtarzały należy poddać zabiegowi sterylizacji/kastracji jednego z pupili, lub najlepiej oba.

85/100zł to w takej sytuacji niewielki koszt.Można jeszcze sprobować przez schronisko,oni też mają swoich weterynarzy.Proponuję sterylizację przy jednym koszcie.

ZASTANÓWCIE SIĘ

Ludzie kobieta prosi o pomoc żyjemy w cywilizowanym kraju a nie którzy zachowują się jak dzicy takie komentarze
(ja mam dwa psy itp) są nie na miejscu pomyślcie.....
I jak tu ma być dobrze jak jedni na drugich warczą

suka

jest coś takiego jak sterylizacja aborcyjna. to nie jest coś zakazanego i nie słuchaj sie kogoś kto pisze, że aborcja jest zakazana,tak ale dla ludzi. Wykonaj sterylizację aborcyjną. w razie problemów zgłoś się do mnie poradzę alendas@wp.pl

klinika

Polecam klinike Krzemińskiego. Fakt. Są bardzo drtodzy, ale wykonuja wiele zabiegów i diagnostyki zwierząt. Zadzwonić i sie dopytać o usunięcie ciąży. Prawie jestem pewien, że pomogą.

1 Jakim trzevba być deklem by trzymać w jednym domu psa i niesterylizowaną sukę??

2 sa akcje w Gdyni raz na jakiś czas gdzie sterylizacja/kastracja są o wiele tańsze

3 jeśli suka nie ma kontaktu z innymi psami wykastrować psa, niższy koszt

4 jak się chce mieć zwierzaki bierze się odpowiedzialność

5 najlepiej jak najtaniej? oddać zwierzaki i po klopocie. Polak by chciał najlepiej i za darmo...

STOP ABORCJI!!:P

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

do góry