Widok
Do zranionych serc
Do zranionych serc
Do zranionych serc
Moje życie utraciło sens. Zostawił mnie chłopak po wielu letnim związku. Ból i cierpienie przeszywa całe serce, duszę.
Może Wy również jesteście w podobnej sytuacji i chcielibyście spotkać dobrą kumpelę z którą mogłybyście porozmawiać, razem wspierać, wyjść na imprezę by trochę zająć czas i myśli przyjemniejszymi chwilami niż tylko płacz i tęsknota.
Z grupie zawsze lżej
Do zranionych serc
Moje życie utraciło sens. Zostawił mnie chłopak po wielu letnim związku. Ból i cierpienie przeszywa całe serce, duszę.
Może Wy również jesteście w podobnej sytuacji i chcielibyście spotkać dobrą kumpelę z którą mogłybyście porozmawiać, razem wspierać, wyjść na imprezę by trochę zająć czas i myśli przyjemniejszymi chwilami niż tylko płacz i tęsknota.
Z grupie zawsze lżej
Puste dyskuty Widac ze osoba ponizej nigdy zakochana nie byla.Ja cie rozumiem trzeba czasu rany sie zagoja niestety blizny pozostana Moge tobie pomuc odezwe sie na maila Pamietaj zajmnij sie czyms rob cos nie sluchaj muzyki ktora wywola wspomienia porzadnie sie wyplacz nie boj sie lez one oczyszczaja koja bol odezwe sie