Widok

Dobra firma . ale ?

Korzystałam z usług tego biura i ogólnie jest ok .Jedno mnie tylko martwi ,że firma nie sprawdza wszystkich swoich kontrachentów .Np. taki ośrodek Milano w Mauszu .Takiego syfu to nie widziałam ,jak żyje .na pytanie skierowane do organizatorki ,czy ten ośrodek spełnia wszystkie warunki usłyszałam ,że tak ( znałam go już wcześniej ,stąd moje pytanie ) .Niestety córka potwierdziła moje obawy .Ośrodek dysponawał zrujnowanymi domkami i fatalną stołówką( 2006 zamknięty z powodu zanieczyszczenia wody -informacja z sanepidu ) .Dzieciaki chodziły głodne non stop. A jedynym punktem ,gdzie można było coś dokupić był mały sklepik z samymi chipsami i napojami . Na pewno na uznanie zasługuje praca kadry IKATURU ,ale szkoda ,że szefostwo nie sprawdza pozostałych elementów obozów .I niestety liczy się tylko zysk .Może ten ośrodek ma teraz inną nazwę ,ale przestrzegam przestrzegam przed wysłaniem tam dziecka .Polecam za to oSrodek ,,Skierka ".
Moja ocena
IKA-TUR Biuro Podróży kategoria: Biura podróży
obsługa: 5

pomoc merytoryczna: -

oferta: 4

promocje: 4

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.6

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Kolonia ta nie była organizowana przez biuro IKA-TUR
Kolonia nie była organizowana przez Biuro Podróży IKA-TUR. Nasi pracownicy starają się sprawdzać biura , których oferty sprzedajemy. Po powrocie klienta z podróży pytamy się o jego wrażenia z wyjazdu. I zawsze takie opinie są nam pomocne w sprzedaży danej wycieczki. Jak do tej pory nigdy nie było skarg na ośrodek Milo Mausz . Oczywiści zwróciliśmy uwagę organizatorowi na zaistniałą sytuację i mamy nadzieję ,iż nigdy się ona nie powtórzy.
Ciekawe w jaki sposób sprawdzają ? :) Klikają w internecie opinie czy sami jeżdżą i oglądają obiekty ? A może sprzedają "kota w worku" bo trzeba zarobić a zadowolenie klienta jest na ostatnim miejscu ?

Ja chyba jednak wolę korzystać z usług fachowców którzy byli, widzieli, jedzenia próbowali, a nie pośredników którzy widzieli "coś" w katalogu/ulotce (albo i nie).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry