Widok

Dobrą kobietę poznam po 35 roku życia :-)

Napisałem "dobrą" to jest słowo klucz.Większość ludzi zapomina o tzw dobroci wzajemnej, szacunku i nie wartościowania wszystkiego przez "materię"-przeważnie liczą się interesy takie czy inne i im więcej"uda nam się wyrwać dla siebie tym lepiej"...Ale czy napewno to jest dobre właśnie dla nas samych... .Mam dwie podstawowe pasje w życiu: muzyka od punk rocka, jazzu, ciężkiej do ludowej oraz wszelki formy ruchu(ale nie masowe- im mniej ludzi tym lepiej, a dwoje to w sam raz).Lubie takie organizowanie sobie czasu które wymaga trochę inwencji i zaangażowania(np namiot,ognisko w lesie albo plaży lub chodzenie po górach z plecakiem, czy rower), a nie wczasy w pensjonacie.Mam 44 lata i mniej więcej to samo w głowie od 20 lat:-) Mój email
: wojciech.zima7@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
I oczywiście wartościową :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I z własnym mieszkaniem
I samochodem
I dobrom pracom :D
Dobra praca jest dobrem przede wszystkim dla tego co ją wykonuje :-) Samocodu nie mam od ponad roku i mi go nie brakuje (mam dwa rowery) :-) A mieszkać też gdzie mam :-) wiem , że forum ma to do siebie iż "różne formy życia" mogą na nim się wykazać swoją "elokwencją"- takie prawo tej formy kontaktu- dla niektórych rozrywka jak każda inna- jestem tego świadom. Ale ponieważ jego imię 40 i cztery więc nie traci nadziei na poznanie DOBREJ KOBIETY :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech żywi nie tracą nadziei ;)
jeśli to samo od 20 lat w głowie, to mentalność 24 latka, a ja jakoś takiego małolata bym nie chciała, taki to ma dopiero źle w głowie :0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ok. Skoro nie ma "dobrych kobiet" po 35 roku :-( to może przed, jakaś się znajdzie. Taka która wie czego chce, jest wolna i lubi dobrą muzykę, film itd. oraz czasami pojeździć na rowerze, rolkach, pochodzić po plaży, lesie czy górach, czy popływać na Mazurach itp. :-)
Są, tylko są nieśmiałe, tak jak niektórzy mężczyźni po 30-stce ;)
Vilette i tak jak mężczyźni przed 30 też są niesmiali
Do napisania emaila nie trzeba dużej śmiałości :-) A później już jakoś leci :-)
Nieśmiałość dopada w każdym wieku ;) I każdego ;)
No cóż w pewnych sprawach można pomóc w innych bez samodzielnego pierwszego kroku trudno liczyć na cud... Na tym polega m.in. tak zwana "wolna wola" :-) Warto pomyśleć o wolności jak o szansie- a nie jak o zagrożeniu :-) Wiem-czasem łatwo tak sobie mówić jeśli człowiek ma realny problem z komunikacją ale tak naprawdę jak się nie ma nic do stracenia to... można tylko zyskać:-)
No cóż, najtrudniejszy pierwszy krok, musisz cierpliwie poczekać aż jakaś dobra i odważna kobieta w odpowiednim wieku do Ciebie napisze ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Vilette z mìła chęcią poznałbym ciebie odważna i wartościowo kobieto :)
> poznałbym ciebie odważna i wartościowo kobieto :)

TO już mogłoby być konsekwentnie: Odważno :D
image
Są gorsze rzeczy od śmierci. Czy zdarzyło Ci się spędzić wieczór z agentem ubezpieczeniowym?
(Woody Allen)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Kawa /. Spacer (3 odpowiedzi)

Szukam koleżanki do spotkania na kawę czy na spacer , zapraszam do kontaktu . Osoba 33 lata...

Poznam Koleżanke :) (8 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (4 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

do góry