Widok
Dobra obsługa, bardzo słaba jakość usług
Pojechałem do Perfekt Serwisu po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii i teraz zastanawiam się czy sami ich sobie nie wystawiają. Jakość usług marna. Przy odbiorze samochodu usłyszałem, że mam zabrać "to coś" i niby po naprawieniu samochodu miałem dalej usterki. Po ponownym oddaniu musieli wezwać specjalistę z zewnątrz, który oczywiście obciążył mnie dodatkowymi kosztami. Tym razem po odjechaniu z serwisu zapaliła mi się kontrolka silnika. Trzeci raz już do nich nie pojadę. Pewnie z salonowymi samochodami sobie radzą, ale jak się przyjedzie starszym rocznikiem to już jest dla nich wielki kłopot. Ogólnie nie polecam.
Moja ocena
Perfekt Serwis
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 2
asortyment: 4
jakość usług: 2
terminowość: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: -
2.2
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Dzień Dobry,
Po przeanalizowaniu Pańskich zastrzeżeń pragniemy wyjaśnić iż o stanie instalacji elektrycznej Pańskiego samochodu został Pan dokładnie poinformowany przy odbiorze auta z serwisu.
Instalacja elektryczna w Pana samochodzie wymaga gruntownej naprawy przez elektryka i taką informację posiadał Pan już wcześniej.
Dalsze użytkowanie samochodu z niesprawną instalacją elektryczną niestety będzie powodowało kolejne niespodziewane usterki.
Po przeanalizowaniu Pańskich zastrzeżeń pragniemy wyjaśnić iż o stanie instalacji elektrycznej Pańskiego samochodu został Pan dokładnie poinformowany przy odbiorze auta z serwisu.
Instalacja elektryczna w Pana samochodzie wymaga gruntownej naprawy przez elektryka i taką informację posiadał Pan już wcześniej.
Dalsze użytkowanie samochodu z niesprawną instalacją elektryczną niestety będzie powodowało kolejne niespodziewane usterki.