Widok
Wróżka Letycja.Kiedyś zgubiłam ładowarkę do telefonu, nie mogłam jej znaleźć .Znalazłam w ogłoszeniach , zresztą przez przypadek jej email.
Napisałam do niej upierała się że ładowarka jest przy oknie .Szukałam jak głupia i nie mogłam znaleźć. W końcu w nerwach do męża mówię że wróżka powiedziała że tam jest. Mąż uśmiał się , odsunął lekko segment , który był przy oknie balkonowym, co ciekawsze!-znalazła się !
Okazało się prawdą !Od tej pory korzystam z jej porad.
Napisałam do niej upierała się że ładowarka jest przy oknie .Szukałam jak głupia i nie mogłam znaleźć. W końcu w nerwach do męża mówię że wróżka powiedziała że tam jest. Mąż uśmiał się , odsunął lekko segment , który był przy oknie balkonowym, co ciekawsze!-znalazła się !
Okazało się prawdą !Od tej pory korzystam z jej porad.
Polecam Ci portal http://www.astrokamera.pl tam znajdziesz różne wróżki online, z którymi możesz porozmawiac zupełnie anonimowo. Ja korzystałam z usług między innymi Pani Rozanny i Tarocistki Moniki na tym portalu na prawde warto
http://wrozkacordis.pl/ tą panią szczerze polecam
sorry ale jakoś nie wierzę w to że można ułożyć sobie życie aż po grób - no jak? ja mam 26 lat i nawet jeśli miałabym super męża i dobrą pracę wykształcenie oraz podejście do życia to nie znaczy jeszcze że mam ułożone życie aż po grób dziś jest tak a za rok wszystko może się diametralnie zmienić!!!! wierze ci ze natrafiłaś na dobrą wróżkę bo pewnie nauczyła cie jak patrzeć na świat i zarządzać sobą, ja sama też mam świetną wróżkę jest to VITALISSA i wierze ci że twoja wróżka też jest dobra sama sie przekonałam że wróżka może dużo zdziałać i przepowiedzieć przyszłość bo mi uu mojej na 90 % procent sie sprawdza ale mimo to nie mam pewności że do końca życia będzie super.
Witajcie ja dzięki swojej wróżce ułożyłam sobie życie aż po grób. Byłam bardzo nieszczęśliwą osobą, która myślała ,że moje życie to jest jakiś wielki koniec aż nie poznałam wróżki Ani. Moje życie na nowe nabrało sensu życia. Podaje wam maila do niej i umówcie się bo naprawdę warto. annatur.adm@wp.pl Napiszcie bo naprawdę warto...