Widok
jakie to przykre ze porzucamy zaufanie życiu i zdrowemu rozsądkowi na rzecz WRÓZEK.
i co? co zdarzenie to bedziecie biegac po porade?
a jak zrobicie błąd to zwalamy na wrózke - bo łatwiej
a gdzie uczenie się odpowiedzialności WŁASNYCH decyzji???
w którymś momencie zaczniecie żyć wg tego co wróżka wam powie, według przepowiedni, a nie wg siebie, wg mnie to smutna wizja.
czy naprade jestescie az tak ułomne/ ułomni żeby nei umieć życ na własny rachunek ( w sensie własnych przemysleń i decyzji)???
i co? co zdarzenie to bedziecie biegac po porade?
a jak zrobicie błąd to zwalamy na wrózke - bo łatwiej
a gdzie uczenie się odpowiedzialności WŁASNYCH decyzji???
w którymś momencie zaczniecie żyć wg tego co wróżka wam powie, według przepowiedni, a nie wg siebie, wg mnie to smutna wizja.
czy naprade jestescie az tak ułomne/ ułomni żeby nei umieć życ na własny rachunek ( w sensie własnych przemysleń i decyzji)???
Ja natomiast bardzo polecam wróżkę Emilie.Jestem bardzo zadowolona z jej usług,Kobieta poza pełnym zaangażowaniem i wiedza posiada jeszcze możliwość pogadania psychologicznego,Psychoterapia,Co do Amali JEST SWIETNA !!!!tysiącom ludzi podpasowala tylko nie ,,Ciekawej,, a to bardzo dziwne.....Ciekawe ....dlaczego? Nie trzeba w życiu szukać czarów tylko rozumu,czego Ci życzę,Zycie ludzkie zależy od ludzi nie od żadnej wróżki
witam
odwiedziłam dziś stronę okulta.com.pl ceny z kosmosu, czym ta Pani się niezajmuje ale za wszystko liczy jak za zboże, ciekawa jestem czy daje gwarancję na trafność swoich przepowiedni za takie pieniadze uważam powinna być.
tańsza jest tarra.republika.pl 50-100 zł . Myślę, że na jedną jak i na drugą szkoda pieniędzy.
Prawdziwe wróżki nie mają cennika.
odwiedziłam dziś stronę okulta.com.pl ceny z kosmosu, czym ta Pani się niezajmuje ale za wszystko liczy jak za zboże, ciekawa jestem czy daje gwarancję na trafność swoich przepowiedni za takie pieniadze uważam powinna być.
tańsza jest tarra.republika.pl 50-100 zł . Myślę, że na jedną jak i na drugą szkoda pieniędzy.
Prawdziwe wróżki nie mają cennika.
Na pewno można polecic Lilith Black Moon . Wybrałam się osobiście i po półtora miesiąca mogę spokojnie powiedzieć ,że już dużo sie sprawdziło . Ale wiem ,że mozna przez internet też z http://www.okulta.com.pl . Nie wiem czy można przez skype .