Widok

Dobra stacja kontroli pojazdów

Witam, w Gdyni mieszkam od niedawna, dlatego też chciałabym zapytać o uczciwą stację kontroli pojazdów, gdzie podbić można przegląd. Mam samochód na rejestracjach z innego województwa, obawiam się nadmiernych kombinacji mechaników odnośnie stanu auta dla wyciągnięcia ode mnie pieniędzy ( nie dość, że baba to jeszcze z daleka), bo przytrafiło mi się coś takiego w Warszawie, chociaż mój mechanik stwierdził potem, że samochód jest całkowicie sprawny. Z góry dzięki za radę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przez kilka lat robiłem przeglądy na Hutniczej, koło Radmoru.
Nigdy nie doszukiwali się problemów tam, gdzie ich nie było a na niektóre drobiazgi przymykali oko (na zasadzie: "ok, puścimy Pana, ale napraw Pan to"). Oczywiście - mówię o drobiazgach nie zagrażających bezpieczeństwu jazdy (typu np. pęknięty klosz tylnej lampy).

A jeśli chcesz naprawdę porządny przegląd "dla siebie" - polecam AutoTest w Gdańsku na Żabiance - Grunwaldzka, koło Shella
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Potwierdzam, Hutnicza 1, tam są różne warsztaty.
Osobiście rozdzielam warsztaty na dwie kategorie: mechaniczne i elektryczne. Jeszcze innego mam od szyb, i innego od blacharki. To zależy co potrzebujesz sprawdzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy mówicie o tej ??? http://www.tosgdynia.pl/
Jeśli chodzi przegląd techniczny auta kończący się wbiciem pieczątki do dowodu rejestracyjnego to tak :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, to nie ta. Mi chodzi o warsztaty bliżej estakady, Hutnicza 1, a nie 7.
Masz na myśli te warsztaty w bazie (bodaj) PKS-u?
Ale tam nie robią chyba przeglądów rejestracyjnych.
Ja pisałem właśnie o TOS-ie na Hutniczej 7
Jeżeli to ma być solidny przegląd to polecam AutoMaster na Obłużu.
Przecież w pierwszym poście wyraźnie napisane, że chodzi o przegląd okresowy, żeby wbić pieczątkę do dowodu.

A nie jakieś warsztaty...
Auto-Master to warsztat i podstawowa SKP.
Pęknięty klosz tylnej lampy to nie jest drobiazg.
Gdyby zdarzyło się że w tym nie pękniętym przepali się tobie żarówka a ten pęknięty odpadnie do tego zła widoczność i jest źle.

Napęd zawieszenie hamulce układ kierowniczy oświetlenie oraz sygnał dzwiękowy to niezbędne minimum aby pojazd nie zagrażał innym. Gdy to jest niesprawne to auto należy bezwzględnie odstawić do naprawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Motoryzacja

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej (14 odpowiedzi)

Wynajem długoterminowy dla osoby prywatnej - jakie firmy polecacie? szukam normalnego dupowozu,...

Hummer H2/H3 (76 odpowiedzi)

Jakie jest Wasze zdanie o tych samochodach? Pytam zupełnie serio. p.s. trollom sugeruję nie...

do góry