Widok

Dobra stajnia rekreacyjna w okolicy.

Witajcie!
Niedługo będę mieszkańcem Wrzeszcza i szukam profesjonalnej stajni rekreacyjnej.
Podpowiecie jakieś miejsce z rozsądną ofertą?
Czekam na uwagi i opinii od osób faktycznie uprawiających ten sport.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To nie jest okolica,ale stajnia jest naprawdę dobra i profesjonalna.
Mam na myśli OSK Lipce. Wystarczy poczytać o nagrodach trenerów tego miejsca i zobaczyć szeroką ofertę opisaną na stronie internetowej...
Naprawdę polecam!

Mh, chodzi o prawdziwą stajnie czy stajnie gdzie można fajnie dobrze zjeść i wypić powiedzmy nie tylko wodę?

Chodziło pewnie o jazdę konną, a nie jadłodajnie!

W samym Wrzeszczu i okolicach chyba nie ma porządnej stadniny i nauki jazdy konnej. Trzeba więc wyjechać z miasta, np. w stronę Elbląga.
Początkującym mogę polecić Bystrą Stajnię (w pobliżu Przejazdowa), gdzie fajnie można zapewnić dobry czas dzieciakom. Jeśli szukasz szerszej oferty i prawdziwej jazdy konnej (skoki przez przeszkody, treningi sportowe) to najlepszy pomysł to OSK Lipce. To miejsce jest też popularne z powodu bardzo bliskiej odległości od centrum i ciekawych terenów zielonych, gdzie można jeździć konno...
Karczma swojak albo tabun. Mają jedzenie i jazdy konne

Ja mogę polecić OSK Lipce. To jest kawałek drogi z Wrzeszcza ale właśnie tam udało mi się znaleźć pasjonatów koni i profesjonalistów. Tutaj kluczowe jest bezpieczeństwo i cierpliwość ale naprawdę można się nauczyć porządnie i bezpiecznie jeździć.

Bystra Stajnia!
Tam mają naprawdę profesjonalny program nauki jazdy konnej!

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry