Widok
Dobre Programy MEGA PROBLEM
Witam czy ktos z was ma problem z "Dobrymi programami", ktore niby sa darmowe?Dostaje od jakiegos czasu maile z wezwaniem do zaplaty za korzystanie z tych programow.Nigdzie nie bylo nap ze sa platne, strasza codziennie jakimis konsekwencjami prawnymi, sadem, ustaleniem tożsamości, jeden wielki cyrk.Wydaje mi sie, ze chca wyludzic kase, ale w takiej sytuacji policja powinna sie tym zajac.Co o tym myslicie?
dobreprogramy.pl (bo najwyrazniej o te strone chodzi) to moim zdaniem najlepszy portal z darmowymi instalkami do pobrania:) odkad wiem co to internet ciagle z tego portalu pobieram i ciagle bez zadnego logowania ani rejestracji. wiec nie maja mozliwosci wyslac mi nawet maila bo nie maja adresu. wiec jesli ty nie podawalas/les na tej stronie nigdzie maila to
1. zignoruj poprostu
2. zglos to na policje jesli naprawde sie boisz
ale ja bym najpierw poprosil administratorow stronki o wyjasnienia w skutek jakich te koszta wystapily. tyle moge doradzic :)
1. zignoruj poprostu
2. zglos to na policje jesli naprawde sie boisz
ale ja bym najpierw poprosil administratorow stronki o wyjasnienia w skutek jakich te koszta wystapily. tyle moge doradzic :)