Widok

Dobre Programy MEGA PROBLEM

Witam czy ktos z was ma problem z "Dobrymi programami", ktore niby sa darmowe?Dostaje od jakiegos czasu maile z wezwaniem do zaplaty za korzystanie z tych programow.Nigdzie nie bylo nap ze sa platne, strasza codziennie jakimis konsekwencjami prawnymi, sadem, ustaleniem tożsamości, jeden wielki cyrk.Wydaje mi sie, ze chca wyludzic kase, ale w takiej sytuacji policja powinna sie tym zajac.Co o tym myslicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobreprogramy.pl (bo najwyrazniej o te strone chodzi) to moim zdaniem najlepszy portal z darmowymi instalkami do pobrania:) odkad wiem co to internet ciagle z tego portalu pobieram i ciagle bez zadnego logowania ani rejestracji. wiec nie maja mozliwosci wyslac mi nawet maila bo nie maja adresu. wiec jesli ty nie podawalas/les na tej stronie nigdzie maila to
1. zignoruj poprostu
2. zglos to na policje jesli naprawde sie boisz
ale ja bym najpierw poprosil administratorow stronki o wyjasnienia w skutek jakich te koszta wystapily. tyle moge doradzic :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Prywatny detektyw - szukam (81 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

Subway Princess Runner Mod APK (7 odpowiedzi)

Możesz pobrać darmową wersję gry biegacza księżniczki metra, a następnie pobrać jej modową...

Pomysły na prezenty (51 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

do góry