Widok

Dobre rowery w okazyjnych cenach-GDZIE?

Witam wszystkich :)
Bardzo proszę o informacje gdzie można nabyć dobry rower w sympatycznej cenie ? Z tego co wiem, to na obrzeżach Trójmiasta ceny powinny być niższe w stosunku do centrum. Może ktoś poleci jakiś dobry i sprawdzony sklep rowerowy lub hurtownię. Ceny poza sezonem też powinny trzymać sie tych dolnych granic,ale nie jestem pewna kiedy jest sezon wyprzedażowy na sprzęt rowerowy.
Aktualnie poszukuję 2ch rowerów w przedziale cenowym 1200-2000 zł każdy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
dopisz zero do tego i moze kupisz cos fajnego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
bez przesady. Do 2000 coś przyzwoitego się znajdzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kaszubskie "cyclosport.pl" z Chwaszczyna ma całkiem całkiem rowery w dość znośnych cenach. Sklep bardzo fajny do czasu zapłaty za rower.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
tzn. ? Rozumiem, że po zapłacie ewentualne wady nie podlegają gwarancji?
Słyszałam że w Pruszczu Gdańskim jest jakaś dosyć cieklawa hurtownia/sklep ,ale niestety nie znalazłam strony internetowej.
Co do ceny,uważam że za 2000 można kupić całkiem dobry rower.
Poprzednio miałam rower za 900 zł Przejezdziłam na nim kilka sezonów bez szwanku,ale jak juz sie posypał ,to do jazdy się nie nadawał.Ale też trzeba przyznać że swoje wyjezdziłam ;)
PS.dziękuję za zainteresaowanie tematem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
cyklisci.com - lepiej odwiedzić ich osobiście bo wszytskiego na stronie nie mają.
http://www.cyklisci.com/listaProduktow.php?dbInputGte%5Bv534911ec8e%5D=1200&dbInputLte%5Bv534911ec8e%5D=2000&dbBox%5Bv11406d73a5%5D=1&kat=28&dbSel%5Bv2ec1f480f9%5D=&filtruj=Filtruj&idz=
dzięki :)
Właśnie niektóre modele są całkiem interesujące
ale znowu mam oczopląs i ciężko mi ocenić który z nich ma najlepszy współczynnik ceny co do jakości ;)
Wiadomo,każdy by chciał kupić jakąś perełkę w kuszącej cenie
jeśli chodzi o to, to najlepiej wypadają Unibiki, ale z tego co wiem to kolekcja zeszłoroczna jest mocno przetrzebiona :)
-za 2000pln/szt idz do "dobrego" sklepu i zloza ci te dwie sztuki na "miare" (bez wariactw) za te kase cos fajnego mozna zbuowac...
zaraz mnie zjedza ,ze sie nie da (niewszyscy musza miec pompowane amory,carbonowe ramy,kola 29er,osprzet xtr itd.)
p.s
-w kartuzach jest taki sklep ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki :)
mogę prosić o namiary do tego sklepu w Kartuzach
własnie niedługo wybieram się w tamtą stronę to chętnie odwiedzę nawet z czystej ciekawości :P
sklep Kartuzy
Cross Bike Rowery Części Serwis Kazimierz Gieryszewski
Gdańska 29
Kartuzy
(58) 681-44-37
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tzn. że ten sklep zwalcza każdą nieprzychylną opinię na swój temat z wielką zaciekłością. Serwis w okresie gwarancyjnym udaje że z rowerem jest wszystko w porządku mimo ewidentnych wad byle przetrzymać klienta do końca gwarancji.

Osobiście mam bardzo negatywne doświadczenia jeśli chodzi o ten sklep.
właśnie tego się boję :( że jakiś przemiły gosć z uroczym uśmiechem opchnie mi coś co mu zalega w składziku,a potem będzie robił kontrę w razie jakichkolwiek prób reklamacji.
Pod tym względem uwielbiam Decathlon, gdzie wszystkie tego typu rzeczy załatwia się z uśmiechem.Jednak jeżeli chodzi o Decathlon w kwestii rowerów, to nie jestem jakoś specjalnie przekonana co do jakości. Może ktoś ma inne doswiadczenia,wtedy proszę o uzasadnienie ;)
http://www.decathlon.pl/C-411385-rowery/N-91765-cena~od-1000-do-1500~zł/N-91765-cena~od-1500-do-2000~zł/N-91745-typ-produktu~rowery-gorskie/N-91745-typ-produktu~rowery-miejskie?N91745=typ-produktu~rowery-trekkingowe&N91745=typ-produktu~rowery-uniwersalne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
przejdź sie do deca. Byłem tam ostanio 2 tyg temu i były naprawdę fajne rowery (MTB) w dobrych cenach.
Za 1600 można było wychaczyć coś co w sezonie kosztuje koło 3000 (tora, avid juicy, deore).
Ludzie jeżdżą na rowerach z deca i jakoś nigdy specjalnie nie słyszałem co by ktoś narzekał. Rower to tylko rower - wielkiej filozofii tu nie ma. Jak części są dobre to i całość będzie dobra.
Jakość też jest dobra. Kupiłem najtańszy rower z ich oferty mtb i spokojnie przejechał 8.000km w półtora sezonu - później już ciężko mówić, że to ich sprzęt bo wymieniłem wszystko poza hamulcami i innymi drobniejszymi elementami.

Serwis trzeba wysoko zachwalać. Zawsze mili i profesjonalni. Gwarancje też przestrzegają i nie robią kompletnie żadnych problemów. Za pierwszym razem zmieliłem suport po 2.000km i zamiast wymienić tylko jego dostałem cały nowy rower :)
może dostałeś nowy rower bo nie umieli zmienić suportu? ;)

różne opinie słyszałem o ich serwisie, raczej negatywne. Może potrafią zmienić dętkę ale z poważniejszymi problemami sobie nie poradzą.
Raczej im się nie chciało. Po następnych kilku tys. kilometrów wróciłem z nowym rowerem, w którym też suport dawał dziwne odgłosy. Ładnie go przeczyszczono, co dało spokój na kilka tygodnie. W końcu jednak dali mnie przekonać, że to z powodu brudu, gdy po kolejnym czyszczeniu hałas ustał i powrócił po kilkuset kilometrów.

Kupiłem sam narzędzia przy okazji zmiany napędu i rzeczywiście przesmarowanie pomogło na dziwne dźwięki.

Teraz zastanawiam się co zrobić z tylną przerzutką Alivio. Po październikowym błotnym maratonie na Karwinach niemal odmówiła posłuszeństwa. Zapchała się i nie chcę zrzucać. Znając ceny w serwisach to za wymianę linki i przeczyszczenie pancerzy i przerzutki wzięliby majątek.
Zapraszam do salonu Master przy ul. Mylnej 3 w Gdyni Cisowej tuż przy obwodnicy. Mają w sprzedaży rowery i akcesoria firmy cossack, Kross, United Cruiser.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dajcie spokuj. Wogóle się nie znają na rowerach. Mogliby kupić sobie troche czasopism do poczytania. Odradzam.

Inne tematy z forum Rowery

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...

do góry