Widok

Dobro zwierzaków

Ja byłam i tu i tam i uważam, że Promyk funkcjonuje Świetnie, ale nie o to chodzi, aby bawic się i poswiecać czas na obsmarowywanie schronisk, tylko aby ten czas poświećić np.na spacer z jednym ze zwierzaków!!!!!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
no własnie o tym ,że Promyk nie funkcjonuje świetnie ,przekonasz się jak zechcesz wziąć psa na spacer.Otóż w Promyku ,żeby wyjśc z psem trzeba podpisać umowę /najpierw trzeba się długo umawiać ,żeby dostąpić zaszczytu/wolontariacką w której BEZWZGLĘDNIE bedziesz wykonywać polecenia kogośtam , jak już uda ci się tą umowę podpisać to mimo ,ze jesteś dorosła bedą cię traktować jak upośledzone dziecko /grupowe spacery,grupowe czesanie/.A co jeszcze ważne ,nie pójdziesz na spacer z psem którego sobie wybrałaś , oni wiedzą lepiej od ciebie jakim psem chcesz się zająć ,któremu chcesz poświęcić swój wolny czas.Pojedz teraz do Gdyni ,trzy minuty i podpiasłaś umowę na pół strony ,bierzesz psa i idziesz na spacer.A teraz dobra darmowa rada NIE WSZYSTKO ZŁOTO CO SIĘ ŚWIECI.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli ktoś uparcie stawia spacje przed przecinkami/kropkami zamiast po nich, to się nie dziwię, że aż takie (strasznie straszliwe) kłopoty były w Promyku. Ludzie tam pracujący słusznie, moim zdaniem, założyli, że ludzi trzeba profilaktycznie traktować jak idiotów skoro nie wiedzą, że nie wolno tak po prostu przyjść i zabrać sobie psa na spacer!

I jeszcze jedno...to ostatnie o "złocie"...mylisz radę z przysłowiem. I się dziwisz, że traktują cię w taki sposób. Słusznie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20
ulżyło ci?,,,to się cieszę, bo ja bardzo lubię sprawiać radość ,ludziom też.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
funky_koval Wypowiadasz sie na każdym forum,udajesz wielkiego inteligenta,ale tak naprawdę nie masz pojęcia o niczym,ogarnij się człowieku bo czytać tego się nie chce.Masz problemy z głową to idz do psychologa.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po co jeździcie do tego "złego" Promyka ? Skąd wasze przekonanie o tym, że wiecie wszystko najlepiej ? Myślę, że to zwykły brak pokory, mnóstwo warcholstwa i nieznajomość jakichkolwiiek przepisów. Pograndzić, skłócić, zepsuć co się da i popaść w samozadowolenie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
A nie bierzesz pod uwagę tego, że nie do Promyka tylko do zwierzaków jeżdżą?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no cos Pan dla nich do nie do pomyslenia ,zeby do psów przyjeżdżać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry