Widok

Dobry Endokrynolog ?

Zdrowie Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam.
Chce zajść w ciążę i mam za wysoką prolaktynę, ale pani ginekolog już mi przepisała tab. oraz skierowała do endokrynologa z racji ciut za wysokiego wyniku badania FT4 wiec potrzebuje dobrego endokrynologa z możliwością szybkiej wizyty, a nie żeby czekać pół roku (prywatna wizyta wchodzi w rachubę za przystępną cenę :]).
Proszę o informacje, gdyż chcemy z mężem jak najszybciej dzidzię, a staramy się już troszkę czasu :( Z góry dziękuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dokładnie...od Pani Stefanowicz-Kujawy jak najdalej!

Pozdrawiam i powodzenia :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no lekarze powinni trzymac jakies archiwum nawet u tych prywatnych ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też się leczę u Pani dr od endokrynologii (nie polecam, bo jest tak oblężona, że na razie nie przyjmuje już nowych pacjentów) i ona prowadzi karty. Gdy trzeba, udostępnia je (gdy potrzebuję na komisję, bo jestem na rencie), a niedawno moja koleżanka wróciła do niej po 12 latach chodzenia po różnych endo i okazało się, że jest jej karta! Nie wiem, czy mam racje, ale chyba to jest obowiązek lekarza, by mieć kartotekę pacjenta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale syn Pani doktor jest przeciwieństwem...
wszystko profesjonalnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Leczyłam się u Pani Sucheckiej Rachoń, niestety nie mogę powiedzieć o niej dobrych słów. Nie prowadzi kart pacjenta, stąd na każdej wizycie trzeba opisywać wszystko od nowa, ponieważ Pani Doktor nie pamięta pacjenta. Badania wykonuje w złym momencie cyklu i w związku z tym leczy na chorobę, której tak naprawdę się nie ma.
Pierwsza wizyta 150 zł, druga i kolejne 120. Jak mówiłam wcześniej niestety Pani Doktor nie prowadzi karty i nie pamięta pacjentów, także za kolejne wizyty również pobiera 150 zł.
Osobiście nie polecam.
dr Iwona Gugala-Butalewicz polecam
ok ale ile mozna na forum do kazdego tematu o tym ceragemnie... a tak sie sklada ze bylam na ceragiemie juz dawno temu i powiem ....dobry masaz , wiec prosze nie robic reklam tylko czekam na odp co do tematu :/
Odnośnie WHO to wszystkie zabiegi jakie wykonuje urządzenie ceragem czyli : masaż, chiropraktyka, akupunktura, moksa i podczerwień są oficjalnie uznane jako zabiegi lecznicze. A Ceragem ma certyfikat urządzenia medycznego jako jedyny na rynku. I wcale nie muszę nikomu pomagać, dalej możecie biegać po specjalistach - mam to gdzieś.
doklanie Pan po rpstu robi dobra reklame dla Ceragemu ....
A to ciekawe! Na całym świecie miliony ludzi leczy się na tarczycę, bo głupi nie wiedzą o Ceragemie - może proszę zgłosic to do WHO czyli Światowej Organizacji Zdrowia - nagroda murowana!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tarczycą to ma Pani prawdopodobnie problem z kręgiem C7 lub jest to wrodzone. Poogłądać:
http://www.tvp.pl/styl-zycia/zdrowie-i-uroda/recepty-jedynki/wideo/tarczyca-w-uspieniu/31957
Może też być inny problem:
http://www.kregoslup.polbox.pl/pages/kosc_ogonowa.htm
Znam fajne urządzenie, które może Pani pomóc się wyleczyć. Sam z niego korzystam na trochę inne dolegliwości, ale na pewno może Pani pomóc w problemie. Prawdopodobieństwo zajścia w ciąże może być wielokrotnie większe niż przy tradycyjnym ,,leczeniu". W ciągu pół roku
stosując odpowiednie zabiegi może pani wyleczyć tarczycę. Dla Ceragemu tarczyca to ,,pikuś"( o ile nie wycieli i nie jest to ostatnie stadium przed zgonem).
bylam u dr Bejgera i polecam wszystko wyjasni i poswieci duzo czasu przyjmuje na Obroncow Wybrzeza 1/3 w Spoldzielni Lekarskiej przyjmuje w pon i czw koszt to 85 zl i nie trzeba sie zapisywac , a i tak ma duzo ludzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
hej czy ktoś z was pisał na moje gg? Wykasowałam wiadomość przypadkowo:(
Zapomniałam napisać, że jestem pacjentką dr Mizan
Jakby przyjmowała wszystkich chętnych, musiałabym jako stała pacjentka od wielu lat czekać na kolejną wizytę pół roku, a tak to mogę sie zawsze dostać do niej za tydzień lub dwa. I niech tak zostanie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a zna ktoś dobrego endokrynologa w Gdyni?
a czy ktoś może leczył się u dr Małgorzaty Krystosiak lub dr Sucheckiej-Rachoń?? Byłabym wdzięczna za jakieś opinie.Też próbowałam się dostać do dr mizan:(
ok znalazlam sama ;)

nieaktualne

Pozdrawiam
mama w jakiej aptece kupujesz dostinex ?

Pozdrawiam
polecam dr Michalskiego. Przyjmuje na terenie trójmiasta w placówkach Lux-Medu. Pan Dr jest osobą specyficzną ale jest bardzo dobrym specjalistą. Chociaż trzeba upominać o czytelne wypisywanie recept ;)
Dobrym specjalista jest też pan Dr Kazmirowicz :) przyjmuje w Evi-medzie :) Koleżanka do niego chodzi i jest wręcz "zakochana":D