Widok

Dobry Fryzjer do koloryzacji w Gdańsku

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Witam,
Szukam dobrej fryzjerki, która specjalizuje się w koloryzacji ( pasemka, farba itp. ). Mam cienkie włosy a chciałabym zrobić sobie jasne pasemka więc trochę się boję o ich kondycję. Osoba do której chodziłam, zmieniła miejsce pracy. Pilnie potrzebuję dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych kosmetykach. Proszę polećcie mi kogoś.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
BLECK CAT Bora Komorowskiego 40/A pani Małgosia.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Salon "BOGNA"
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Fashion and Style na suchaninie - ja przechodziła m z ciemnej sliwki na blond - pani karolina ktora tam pracuje zrobila to rewelacyjnie - w porownaniu z innymi firmowymi fryzjerami :) Poza tym daje cenne rady i propozycje dot fryzur
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
zadzwon do pani Marleny korzystalam z jej uslug tez mialam taki sam problem jak ty... kolor wyszedl idealnie...i dlugo sie utrzymal. jeszcze Tobie doradzi ak masz dbac o swoje wlosy.Sama Sprawdz.

tel. PAni Marlena 504742845
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pani karolina juz niepracuje na suchaninie a to jej numer jakby ktos zechcial 513 031 069
ja mam numer do pani Ani z Gdańska, pracowała kiedyś w Gdyni w Klifie 607541434. Ja jestem super zadowolona!!
Ja też chodziłam do pani Karoliny,ale po tym jak mi spaliła włosy przy rozjaśnianiu zaczęłam chodzić do pani Magdy.Chodzę do dziś i jestem bardzo zadowolona i szczerze Ją polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też chodziłam do pani Karoliny w salonie Fashion And Style na Suchaninie,ale po tym jak mi spaliła włosy przy rozjaśnianiu zaczęłam chodzić do pani Magdy.Chodzę do dziś i jestem bardzo zadowolona i szczerze Ją polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Goraco Polecam Pania Renate z ulicy Klonowej 1/14.Gwaranca 100% ze wyjdzie Pani z salonu w pelni zadowolona
ja chodziłam na Suchanino do Karoliny i byłam bardzo zadowolona jak jej nie było skorzystałam z usługi innej fryzjerki w tym salonie niestety efekt był marny kolor nie taki jak chciałam a strzyżenie tragiczne
Opinia została zablokowana przez moderatora
chodzę do salonu fryzjerskiego fashion and style i jestem bardzo zadowolona z Pani Magdy muszę dodać, że jest tam przemiła obsługa czego nie można było powiedzieć gdy pracowała tam Pani Karolina, która traktowała klientów z góry ( kto więcej płaci ten lepszy klient). więc z całego serca polecam ten salon.........stała klientka
chodzę do salonu fashion and style od dwóch lat i najpierw chodziłam do p.Karoliny a od jakiegoś czasu chodzę do p.Magdy i jestem bardzo zadowolona zarówno z jej strzyżenia jak i farbowania,do tego jest przemiła i sympatyczna dla swoich klientów.
chodziłam kiedyś do fashion and style i z wizyty na wizyte miałam coraz gorsze włosy p magda tak mi je spaliła ze rok dochodziły do normy szczerze odradzam zna sie jedynie na meskim strz atmosfera sztuczna i wieczna rotacja fryzjerów byłam tam tylko raz zadowolona z pani eweliny która niestety odeszła ze wzgledu na ta atmosfere a szkoda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
może źle sprecyzowała pani swoje oczekiwania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja kolor zmieniałam w Alternative w CH familia w Gdańsku. Znaczy tak napawrde oddałam sie w rece fryzjerki, bo ja chcialam 1 a ona zaproponowała 2. I wyszedł obłedny chociaz sie bałam. Ale duuuuuuuuzo za duuuuuuuuuzo scial mi wlosy, mimo tego ze przyniosłam zdjecia i pokazywałam jakiej długosci chce miec wlosy, pozniej zeby ratowac sytuacje troche pocieniowala, a ja musze znowu czekac az odrosną... :(
image
Masiu kto Ci robil w familii ? Ja ide do Zosi i strasznie sie boje ...
Polecam pania Malgosie ze Spameedu.Super pracuje.tel3074200
Pani Małgosia w Klinice Urody Spameed obok Zieleniaka. Jest super! Tylko ona potrafi zrobić mi dokładnie taki kolor o jaki mi chodzi, a uwierzcie, nie jest proste rozjaśnić moje włosy.
Witam Polecam pania Agnieszke z salonu "Bogna"we wrzeszczu, robila mi juz trzy razy baleyaz i jestem zadowolona,z tego co wiem pracuja tam na goldwel ,nie zawiodlam sie wiec szczerze polecam,ja natomiast szukam dobra kosmetyczke chodzi mi o oczyszczanie twarzy,kto zna?? to wazne,bo mam problemy z cera pozdrawiam.
ja polecam Przemka z salonu Belliago
image
image
A ja uwazam ze p. Kasia z salonu Marylin, na przymorzy. Rewelacyjna fryzjerka, zawsze wyslucha oczekiwan i fachowo doradzi. Nie mam jej numeru tylko do saloonu 58 346 60 00. Pracuje tylko na produktach Loreala a cena jest przystepna
p.Marta z salonu Bellesa, naprawde dobra, mloda kreatywna fryzjerka. Salon jest na Żabiance, koło Ergo Areny. na stronce http://www.bellesa.pl znajdziesz telefon do salonu
i znowu napisał Pan swoja autoreklame juz 3 posty Pana znalazłam na portalu trojmiasto.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam.
jesli jestes zainteresowana usluga w domu, na dobrych kosmetykach firmy KEUNE to zapraszam
502262831 Asia
ja polecam goraco salon pieknosci siostry na morenie pod pizzeroa krokodyl.pracuja tam 2 przemile siostry. sama korzystam regularnie z ich uslug i jestm bardzo zadowolona.polecam!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja moge polecic studio urody shine na ujeścisku pania eweline długo szukałam fryzjerki i nikt nie potrafił spełnic moich oczekiwan a p ewelina tego dokonała przy pierwszej wizycie mam kolor taki jaki sobie wymarzyłam i zdrowe włosy zachwyciła mnie swoim wywiadem i wiedza co mi sie nigdy nie przydarzylo na dodatek pracuje tylko na wysokiej jakosci kosmetyków i ceny przystepne,moge szczerze polecic
numer do pani eweliny dla chetnych796216664

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry