Widok
Dobry Fryzjer do koloryzacji w Gdańsku
Witam,
Szukam dobrej fryzjerki, która specjalizuje się w koloryzacji ( pasemka, farba itp. ). Mam cienkie włosy a chciałabym zrobić sobie jasne pasemka więc trochę się boję o ich kondycję. Osoba do której chodziłam, zmieniła miejsce pracy. Pilnie potrzebuję dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych kosmetykach. Proszę polećcie mi kogoś.
Szukam dobrej fryzjerki, która specjalizuje się w koloryzacji ( pasemka, farba itp. ). Mam cienkie włosy a chciałabym zrobić sobie jasne pasemka więc trochę się boję o ich kondycję. Osoba do której chodziłam, zmieniła miejsce pracy. Pilnie potrzebuję dobrego fryzjera, który pracuje na dobrych kosmetykach. Proszę polećcie mi kogoś.
chodzę do salonu fryzjerskiego fashion and style i jestem bardzo zadowolona z Pani Magdy muszę dodać, że jest tam przemiła obsługa czego nie można było powiedzieć gdy pracowała tam Pani Karolina, która traktowała klientów z góry ( kto więcej płaci ten lepszy klient). więc z całego serca polecam ten salon.........stała klientka
chodziłam kiedyś do fashion and style i z wizyty na wizyte miałam coraz gorsze włosy p magda tak mi je spaliła ze rok dochodziły do normy szczerze odradzam zna sie jedynie na meskim strz atmosfera sztuczna i wieczna rotacja fryzjerów byłam tam tylko raz zadowolona z pani eweliny która niestety odeszła ze wzgledu na ta atmosfere a szkoda
Ja kolor zmieniałam w Alternative w CH familia w Gdańsku. Znaczy tak napawrde oddałam sie w rece fryzjerki, bo ja chcialam 1 a ona zaproponowała 2. I wyszedł obłedny chociaz sie bałam. Ale duuuuuuuuzo za duuuuuuuuuzo scial mi wlosy, mimo tego ze przyniosłam zdjecia i pokazywałam jakiej długosci chce miec wlosy, pozniej zeby ratowac sytuacje troche pocieniowala, a ja musze znowu czekac az odrosną... :(
Witam Polecam pania Agnieszke z salonu "Bogna"we wrzeszczu, robila mi juz trzy razy baleyaz i jestem zadowolona,z tego co wiem pracuja tam na goldwel ,nie zawiodlam sie wiec szczerze polecam,ja natomiast szukam dobra kosmetyczke chodzi mi o oczyszczanie twarzy,kto zna?? to wazne,bo mam problemy z cera pozdrawiam.
p.Marta z salonu Bellesa, naprawde dobra, mloda kreatywna fryzjerka. Salon jest na Żabiance, koło Ergo Areny. na stronce http://www.bellesa.pl znajdziesz telefon do salonu
ja moge polecic studio urody shine na ujeścisku pania eweline długo szukałam fryzjerki i nikt nie potrafił spełnic moich oczekiwan a p ewelina tego dokonała przy pierwszej wizycie mam kolor taki jaki sobie wymarzyłam i zdrowe włosy zachwyciła mnie swoim wywiadem i wiedza co mi sie nigdy nie przydarzylo na dodatek pracuje tylko na wysokiej jakosci kosmetyków i ceny przystepne,moge szczerze polecic