Widok

Dobry Kamerzysta.

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,
Poszukuje dobrego Kamerzysty na wesele :)
Niestety jeszcze nie mamy ustalonej daty ślubu prawdopodobnie w roku 2016 latem :)

Ale już rozglądamy się za dobrą ofertą aby, zaklepać dobrego kamerzystę.

Proszę na meila wysłać szczegółowe informacje: WymarzonaSukienka@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem czy tu chodzi o mój PROFILM, ale gdyby co to zapraszam AGUTK_A na http://www.profilm.info.pl

Pozdrawiam :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jaki dobry kamerzysta zrobi film w ciągu tygodnia?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Błotem kogoś łatwo obrzucić. Było nie kupować kamerzysty na własny ślub z Grouponu!! haha, znam Berię, nie poszczędziłam kasy więc mam dobry film. Taka kolej rzeczy i nie ma co żalów na forum pisać,bez pokrycia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wagalt ma chyba jakis osobisty uraz do P. Wojtka bo gdzie go nie wygoogluję wyskakują tylko jej negatywne opinie, za to w ilości hurtowej :D\\\

Pani Ola robiła mi zdjęcia na całym weselu. Mąż pani Oli to poza tym świetny kamerzysta, więc masz właściwie 2 w 1 :-). W każdym razie spotkałam się z panią Olą osobiście na początku. Przeglądałam praktycznie wszystkich fotografów ślubnych w Gdyni, ale portfolio tutaj dosłownie nie do pobicia. Jest „to coś”. Miły kontakt, umowa normalnie. Zdjęcia i film super. Jestem zadowolona, bo akurat trafiłam w dziesiątkę. Rodzina, znajomi też zadowoleni, bo bezproblemowy kontakt, pełna kultura. Jakoś małżeństwo, które zajmuje się fotografowaniem i filmowaniem bardziej zaufane od amatorów. Ci ludzie wiedzą, co robić. Zostawiam ci kontakt telefoniczny do pani Oli 503 99 08 33. Ten numer powinien być aktualny. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wygrzebywanie wątków sprzed kilku lat i zachwalanie pod nim firmy Kamer Vid pod różnymi nickami z tego samego IP jest raczej antyreklamą. Skoro nikt nie chce Państwa chwalić, to sami musicie, i to jeszcze w taki sposób?
do góry