Widok
nie pamietam nazwiska tej stomatolog, ale przyjmuje w okolicach puckiej(przychodni) tam na takim parkingu kolo domatora stoi budynek..na dole jest sklep wedkarski a na gorze gabinet...bardzo mila Pani, chodze do niej od kilku lat i moja rodzinka tez.zapisy sa w kazdy poniedzialek na biezacy tydzien....a nie na 3miesiace:) tylko wiaze sie to z kolejka, ale nie jest tak zle...polecam.
Polecam gabinet Izodent też na Puckiej ale bliżej kolejki-koło rynku.Zapisy są ze sporym wyprzedzeniem ,ale jak powiesz,że z bólem lub coś takiego to zawsze Ciebie przyjmie tego samego dnia.Przyjmuje tam miła lekarka,wszystko wyjaśni a do tego bardzo delikatna.Traktuje każdego pacjenta indywidualnie
Popieram i polecam pod każdym względem. Od 3 miesięcy leczę się w tym gabinecie i cieszę się, że znalazłem w Wejherowie tak dobrego specjalistę jak doktor Urszula Wieczerniak. Wyciągnęła mnie z poważnych tarapatów z dziąsłami i wyleczyłem u niej kilka zębów. Wysoka kultura, fachowość, uprzejmość i znakomite poradnictwo. Przy tym Rtg i aparatura do usuwania kamienia w gabinecie. Przystępne ceny. Krótkie terminy. Tel. 58 736 1462.
http://www.gabinetaquarius.pl
http://www.gabinetaquarius.pl
Popieram. Tez polecam. Wrociła niedawno z macierzyńskiego. Kurde fajne podejscie ma do Pacjenta... szczególnie do dzieci. Moj Andrzejek generalnie przestał sie bac chodzic do stomatologa. Fajne ma tez podejsce, bo jak na początki dziecko nie chciało usiąć nawet na fotel, to nie brała za to pieniedzy tak jak inni. Nie pamietam tylko nazwy gabinetu, bo wiem ze godziny sie zmienily
kurcze tak to jest ze jak sie pisze to nie mozna znalezc, ale jak sie dobrze w tym google wklepie to jest. Znalazłam stronkę...p. Marszewskiej http://www.pro-dent.eu :)
Zdecydowanie polecam Izodent na Puckiej.Dentystka przemiła,uśmiechnięta,potrafi zagadać a nie jak to z tymi doktorzynami byle przyjąć następnego.Teraz już wiem czemu ma opóżnienia.Ceny jak w innych gabinetach a plomby wygłaskane z każdej strony.Jestem pod wrażeniem.No i sprzęcicho super.rentgegen na miejscu.Polecam i mam nadzieję ,że tak będzie.
Już sporo gabinetów odwiedziłam i stwierdzam , źe najlepiej czułam się w
rękach dr Urban.Miła babeczka, konkretna i zdecydowana , a do tego potrafiąca rozstresować każdego zestresowanego pacjenta.Kiedyś szłam do dentysty jak na ścięcie a teraz traktuję to jak normę.Polecam wszystkim boidudkom jak ja.Trzeba dodać , że moje plomby są wogóle niewidoczne, ładne, gładziutkie.dopiero teraz wiem jak zawsze powinny wyglądać plomby.
rękach dr Urban.Miła babeczka, konkretna i zdecydowana , a do tego potrafiąca rozstresować każdego zestresowanego pacjenta.Kiedyś szłam do dentysty jak na ścięcie a teraz traktuję to jak normę.Polecam wszystkim boidudkom jak ja.Trzeba dodać , że moje plomby są wogóle niewidoczne, ładne, gładziutkie.dopiero teraz wiem jak zawsze powinny wyglądać plomby.
Tylko DR URBAN.Nie wiem czy jest typowym stomatologiem dziecięcym , ale napewno przyjmuje dzieciaczki.Dzieci moich sióstr chodzą do niej i nie mogą się nachwalić.Jedna przyjeżdża aż z okolic Lęborka.Dzieciaki przepadają za lekarką.Opowiada im różne śmieszne historyjki i nawiązuje świetny kontakt z dzieckiem i rodzicami.Wszystko tłumaczy .Polecam również dla starszych a to już z własnego doświadczenia chyba już 7 letnego.
Nfz to porażka.Nie ma najmniejszego sensu. Chyba ,że chcesz nosić szybciej protezę.Ja też chodziłem i to regularnie a teraz mam niezłe wraki bo inaczej nazwać się tego nie da.A no i dopłacałem za lepsze plomby.Teraz chodzę raz w miesìącu do prywatnego gabinetu .Na częstsze wizyty nie mogę sobie pozwolić.Ceny jak w nfzecie za dopłatę a o niebo lepiej.Pełna kulturka.Trafiłem z polecenia koło rynku do Izodentu i jest super.Polecam.