Widok

Dobry dentysta z wejherowa

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam, niestety moja Pani stomatolog po macierzyńskim, zrezygnowała z dotychczasowej pracy i otworzyła gabinet prywatny. Zatem poszukuję jakiegoś dobrego stomatologa z Wejherowa lub okolic z NFZ, proszę o pomoc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja byłem u doktora Jurkiewicza w Orlexie na 10 lutego. Chciałem powyrywać parę zębów bo bolały. Fajnie mi wszystko wytłumaczył i przekonał żeby jednak leczyć. Robimy po 1 lub 2 bo to kosztuje ale jestem bardzo zadowolony. I cieszę się ze mi nie powyrywał.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja tez
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polcam doktora Wojciecha Jurkiewicza zgabinetu na rogu 10 lutego i Sienkiewicza. Byłam z bólem i w wielkim stresie. A wszystko poszło bardzo sprawnie, szybko i w znieczuleniu. Leczenie kanałowe też było bez bólu. Jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko nie przy ulicy puckiej w wejherowie fatalnie protez nie potrafi zrobic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla zainteresowanych polecam usługi Gabinetu Aquarius przy ul. Wałowej 28 (obok Domatora). Pani dr Wieczerniak - miła obsługa, krótkie terminy wizyt.
tel. 58 736 14 62
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
a masz może numer?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jest tam kilku stomatologów.Ja chodzę do Dr Urban i narazie jestem zadowolona.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję, a jest tam jedna dentystka?? ponieważ nie wiem do kogo w razie co się zapisać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znam dokładnego adresu ale nr do gabinetu to 58- 672-19-68
GORĄCO POLECAM.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam gabinet Izodent też na Puckiej ale bliżej kolejki-koło rynku.Zapisy są ze sporym wyprzedzeniem ,ale jak powiesz,że z bólem lub coś takiego to zawsze Ciebie przyjmie tego samego dnia.Przyjmuje tam miła lekarka,wszystko wyjaśni a do tego bardzo delikatna.Traktuje każdego pacjenta indywidualnie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję, napewno zajrzę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie pamietam nazwiska tej stomatolog, ale przyjmuje w okolicach puckiej(przychodni) tam na takim parkingu kolo domatora stoi budynek..na dole jest sklep wedkarski a na gorze gabinet...bardzo mila Pani, chodze do niej od kilku lat i moja rodzinka tez.zapisy sa w kazdy poniedzialek na biezacy tydzien....a nie na 3miesiace:) tylko wiaze sie to z kolejka, ale nie jest tak zle...polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
dobry z nfz? moze sa ale bedzie sie zapisywac na wizyte 3 miesiace do przodu...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry