Widok

Dobry detektyw

Włamali mi się na budowę złodzieje Wyrwali mi wszystkie kable elektryczne ze ścian i od klimatyzacji z całego budynku a za tydzień mieli wchodzić tynkarze mało im było to jeszcze ukradli narzędzia i rower masakra straty ogromne Dostałem kontakt do detektywów tajfungroup z Wrocławia detektywi rozpracowali sprawę w nie całe dwa tygodnie okazało się że złodzieje mieszkali od miejsca do którego się włamali 80km budowe okradli przypadkowo Ja stawiałem na kogoś z okolicy sprawa się teraz toczy w prokuraturze cześć rzeczy odzyskałem złodzieje siedzą Dzięki detektywom ulżyło mi bo zobaczyłem te mordy które mnie okradli Szuje całą moją prace zniszczyli starałem się żeby kable były położone równo i z dobrego materiału Polecam Biuro detektywistyczne TajfunGroup.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja po doświadczeniu kradzieży zdecydowałam się na wynajęcie Detektyw Skrzypek, która pomogła mi dotrzeć do sprawców.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inne

Pożyczka w chwilówce - pytanie. (24 odpowiedzi)

Brał ktoś z Was pożyczkę w chwilówce?? Zastanawiają mnie koszta i czas oczekiwania na decyzję i...

Graj i zarabiaj w najlepszych kasynach w Polsce (3 odpowiedzi)

Istnieje tak wiele różnych portali gier w sieci te dni, to może być trudne dla graczy, aby wybrać...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...

do góry