Widok
Dobry dietetyk
Pod opieką Pani Pauliny jestem już dwa miesiące do gabinetu trafiłam z polecenia lekarza endokrynologa.Dzięki dobrze dobranej diecie straciłam obecnie 8 kg" zbędnego bagażu". Pani Paulina jest osobą, która ze szczegółami odpowie na każde nasze pytanie, indywidualnie podchodzi do potrzeb pacjenta a co najważniejsze jest osobą otwartą i sympatyczną.Dieta ogólnie dostępna jest na każdą kieszeń a składniki dobrane tak aby wszystko smakowało .
Na pewno początki są trudne ale obserwując efekty diety i to bez żadnych wyrzeczeń, nie żałuję, że podjęłam walkę ze zbędnymi kilogramami i trafiłam do Pani Pauliny.
Dlatego z całą pewnością polecam wszystkim, którzy zdecydują się na zmianę w swoim życiu na wizytę u Pani Pauliny.
Na pewno początki są trudne ale obserwując efekty diety i to bez żadnych wyrzeczeń, nie żałuję, że podjęłam walkę ze zbędnymi kilogramami i trafiłam do Pani Pauliny.
Dlatego z całą pewnością polecam wszystkim, którzy zdecydują się na zmianę w swoim życiu na wizytę u Pani Pauliny.
Moja ocena
Gabinet Dietetyki Medycznej
kategoria: Dietetycy, leczenie otyłości
obsługa: -
jakość usług: -
czas oczekiwania: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6