Widok

Dobry elektryk/elektronik samochodowy

Padł mi czujnik ABS w aucie, a razem z tym odłączyło się ESP. Nie spieszyłem się z naprawą. Teraz jak się wziąłem za to, to okazało się po podpięciu auta przez mechanika do komputera, że nie ma komunikacji z modułem ABS i nie jest w stanie stwierdzić czy to czujnik, czy moduł, czy może tylko wiązka elektryczna. Może ktoś zna zapaleńca co zna się na rzeczy, lubi dociekać, a nie poddaje się jak mu komp nie pokaże co padło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tylko do Freda broń boże nie jedź bo Cię skasują grubą kaskę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 15

skasują ile trzeba, ale zrobią.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dajta spokoj kupta se klelo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znam , mogę polecić , zna się i lubi spędzać długie godziny szukając problemów w starych struclach . Bierze 110 zł netto za godzinę + 23% VAT . ;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co w tym dziwnego. Kolega chciał przyoszczędzić i pojechał jak się konkretnie skasztaniło. Jeśli ktoś ma to naprawić, a sprawa jest malinowa trzeba zappłacić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Nowa restauracja (71 odpowiedzi)

Z całego serca nie polecam. Lokal bardzo ładny, niestety obsługa nigdy nie była w podobnym...

do góry