Widok
Dobry fryzjer Gdańsk Zaspa
Czy poleci mi ktoś dobrego fryzjera na Zaspie, konkretnie Rozstaje?
Chodzi mi o fryzjera, który nie pozbawi mnie połowy włosów, kiedy powiem, że chcę podciąć końcówki, doradzi, zrobi według życzenia klienta, a przy okazji nie zażyczy sobie dużo pieniędzy?
Proszę o polecenie i małą recenzję :)
Chodzi mi o fryzjera, który nie pozbawi mnie połowy włosów, kiedy powiem, że chcę podciąć końcówki, doradzi, zrobi według życzenia klienta, a przy okazji nie zażyczy sobie dużo pieniędzy?
Proszę o polecenie i małą recenzję :)
Ja osobiście chodzę do kris art przy romantice. Polecam baaaardzo do farbowania, dzięki niemu zapuściłam włosy do pasa i funkcjonują nie jako spalone siano :) Ale do ściana średni - ja podcinam tylko końcówki więc jest okej, ale na bardziej wymyślne fryzury bym się nie skusiła.
Na zaspa24 reklamuja sie salon czesania ilona - nie znam ale widziałam że dostał nagrodę w jakimś plebiscycie od czytelników więc może jest coś wart :)
Na zaspa24 reklamuja sie salon czesania ilona - nie znam ale widziałam że dostał nagrodę w jakimś plebiscycie od czytelników więc może jest coś wart :)
A ja polecam Salonik Perfekcyjnego Strzyżenia, na Kombatantów u Pani Halinki - zaraz koło klubu osiedlowego.
Tylko uwaga! nie idźcie do tego dużego salonu! (mojej mamie spalili tam włosy) Tylko do tego małego, z czerwonymi nożyczkami na szybach. Rewelacja. Może salon bardzo skromny ale uwierzcie,ze Pani Halinka zczyniła cuda na moich cięzkich i trudnych włosach, a mojej mamie ocaliła spalone wcześniej po sąsiedzku włosy.
Ceny przystępne, nie z kosmosu. Miły kontakt i pełen profesjonalizm
Ponoć dużo klientek przeszło z salonu obok do Pani Haliny.
Pozdrawiam
Tylko uwaga! nie idźcie do tego dużego salonu! (mojej mamie spalili tam włosy) Tylko do tego małego, z czerwonymi nożyczkami na szybach. Rewelacja. Może salon bardzo skromny ale uwierzcie,ze Pani Halinka zczyniła cuda na moich cięzkich i trudnych włosach, a mojej mamie ocaliła spalone wcześniej po sąsiedzku włosy.
Ceny przystępne, nie z kosmosu. Miły kontakt i pełen profesjonalizm
Ponoć dużo klientek przeszło z salonu obok do Pani Haliny.
Pozdrawiam