Widok

Dobry mechanik w Gdańsku?

Będę wdzięczny za adres dobrego mechanika pracującego w Gdańsku.
Z góry dzięki za wszystkie adresy ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja osobiście polecam warsztat na Zaspie ul.Leszczyńskich 7 / miesci sie przy parkingu/
Mają dobre ceny ,dzwonili tez aby ustalić szczegóły naprawy.Naprawa została zrobiona szybko i profesjonalnie.
Tel do jednego z panów to :600-790-894
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32
a ja ich nie polecam.
wszystko by wymienili bo zdiagnozować nie potrafią.
w dodatku chamy i buraki.
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja polecam na Trakcie św Wojciecha. Fachowa obsługa, ceny adekwatne do sytuacji i duże doświadczenie nawet w diagnozowaniu przypadków takich jak ja:)
polecam nr 508-389-823 lub 503-33-55-44
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam warsztacik na Oruni fajni ludzie widać ,że żyją tą prace a nie kroją tak jak wszędzie mają wiedzę i doświadczenie bardzo weseli ludzie poradzili sobie z moim autem bez problemu na naprawionej skrzyni biegów już troszkę śmigam i nic się nie dzieję z czystym sercem polecam nr 58 322 19 79 lub 693 701 001
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak tak - regeneracja skrzyń popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chyba był Pan w innym warsztacie. Ja również korzystałam z serwisu przy ul.Leszczyńskich i jestem bardzo zadowolona. Naprawa ekspresowa i cena przystępna.Pan był bardzo miły i nie robił też problemów z faktura Vat dla mojej firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
Byłem tam i zgadzam się z dobra opinią tego warsztatu.Właściciel wszystkiego sam pilnuje. Nie ma naciągania.Robią mechanikę, lakierują itp.Do niczego nie można się doczepić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wszystkich chce ostrzec przed oddaniem auta do zakładu KA-MA przy ul. Szarej w Gdańsku przed tymi nie konwencjonalnymi "mechanikami". Bałagan w warsztacie. Nie potrafia zadbac o klienta. Reperowali silnik ponad miesiac czasu, bo najpierw czekali na zaliczke. Biorac 10 samochodow i przy kazdym cos zaczynaja robic i go zostawiaja po czym sami nie wiedza co do czego i od czego jest. Brak porozumienia, poniewaz dopytujac sie o probelm z samochodem własciel byl arogancki i agresywne nie wspominajac juz o kierowniczce.. Nie polecam tego zakldu, poniewaz oddajac tam samochod do naprawy trzeba sie liczyc z podwojnymi kosztami, gdyż mechanicy czesto nie sa zdolni do pracy i nie panuja nad soba!!!!!! Uniakjcie tych oszustow nabijajacych biednych ludzi w butelke!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, przedmówca miał rację o czym dane mi było się przekonać w tym roku. Z rozczarowaniem stwierdzam, że przedmówcy słowa i u mnie się spełniły. Naprawa szkody w 7 miesięcy? to za mało, kontakt telefoniczny zawsze z mojej strony był, na pytania kiedy będzie element mawiano"jutro ma przyjechać" i tak przyjeżdżał 2 miesiące.Próba reklamacji spotyka się z agresją, brakiem opanowania właściciela i słowami, że element używany jej nie podlega-zatem jeśli ktoś odda tam swój samochód(czego szczerze nie polecam) niech liczy się na łut szczęścia, że zostanie to DOBRZE zrobione za pierwszym razem, bo założyć element tłumacząc że oryginalne części były wadliwe nie zasługuje na miano odpowiedzi ani pseudo naprawy owego "mechanika".
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie znając mechaników i troche w ciemno, oddałem auto do feu ver service na Morenie,gdzie bez problemów zrobili pare rzeczy przy aucie za nieduże pieniądze,jak potem okazało,ceny zblizone do innych warsztatów(wymieniałem klocki,tarcze,tłumik,filtry),czyli podstawowe rzeczy i nie było problemów po wymianie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

mój mechanik mieszka w Pręgowie

pan Zdzisław, nie ogłasza się nigdzie, a ma cały plac samochodów do naprawy przez okrągły rok... solidny i uczciwy aż do bólu, stawki ma dużo niższe niż te fachury z gdańska, trzeba się umawiać na konkretny termin wcześniej, ale naprawdę warto , polecam, jak ktoś chce to dam nr. tel.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zapodaj numer
podaj nr do tego Pana w Pregowie iwona319@onet.pl
NOOOO JAK BY TAKIE NAPRAWY SPIER... TO NIE WIEM CO MOGLIBY NAPRAWIĆ...
Serwis AZ na Gdańskiej 21K w Brzeźnie. Tuż przed Lidlem w prawo. Raz troszkę nie spasowali mi nadkola, ale w ramach gwarancji w 2 godziny poprawili bez wykręcania się. Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiście podałem tylko jedyną wadę jaką zastałem po serwisowaniu u nich :) Poza tym jest naprawdę szybko i tanio.
Witam... Ja od wielu lat 6 ? 7 ? mam mechanika który pracuje w servisie Groblewski...Pan specjalizuje sie w autach skoda,audi,Wv,seat. Z usług jak i cen byłem zawsze zadowolony...poleciłem go kilku kolegom z pracy i każdy utrzymuje z nim kontakt do dnia dzisiejszego.POLECAM...tel. 512-111-104
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja mogę Panu polecić warsztat przy dworcu w Gdańsku Oliwie niestety nie pamiętam ulicy ale na prawo od dworca :) - solidni i uczciwi naprawdę, zawsze w kontakcie , właśnie odebrałam auto - miód malina :) do tego szybko :) polecam :):):):):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Danford na ul.Droszyńskiego :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
Auto expert na Stalowej tel 505 120 136

Jak Ci coś piardnie masz dodatkowo auto zastępcze i lawetę
No i są tam fachowcy , ja się znam na autach ale nie mam takiej wiedzy i sprzętu jak oni
Jak tylko możesz to unikaj danfora w oliwie szerokim łukiem, gdyż urzędują tam sami partacze, którzy robotę robią na o******** a jak przychodzisz z reklamacją to się migają ,że wszyscy winni tylko nie oni. Nie radzą sobie nawet z prostymi naprawami takimi jak wymiana hamulców , czy uszczelka pokrywy zaworów, szkoda zdrowia na takich gamoni.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mam prośbę do ludzi, którzy musieli wstawić nowe progi w swoim aucie o podanie namiarów na warsztat w którym takie rzeczy robili i ile taka usługa kosztowała?
jak chcesz sie cieszyc swoim gracikiem to omijaj kochanowskiego 130 .bo moze tam zostac na miesiac lub lub dluzej.a do tego napewno cie oszukaja ,widac ze moga sobie podac reke z tymi z szarej, moze to filia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z opinią. Facet wymyśla co chwilę co innego całkiem niepotrzebnie do wymiany, a usterka jak była, tak jest dalej. Do tego bezczelny typ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na pewno nie polecam Serwis AZ na Gdańskiej 21K w Brzeźnie.
Robili mi tłumik w vw polo 1992
miał kosztować 130 zł z montażem .
Przy zapisywaniu się na wymianę wpłaciłem 100 zł zaliczki .
Potem nastąpiła wymiana.....
Koszt tej wymiany wyniósł 195 zł tłumik plus 65 zł wymiana ....
260 zł to według mnie trochę za dużo biorąc pod uwagę że nawet nie założyli nowych mocowań co skutkowało urwaniem tego tłumika tego samego dnia , a oni powiedzieli że to będze kosztowało dodatkowo około 80 zł za ponowny montaż oraz nową obejmę .
Z tego co się orientowałem taki tłumik w AP na Żabiance kosztuje 135 zł , obejma 7 zł, a uchwyty po 3 i 4 zł ....
A właśnie stamtąd Serwis AZ bierze części .
Sam miałem okazje widzieć kierownika jak stał w kolejce po części .
Więc na koniec proponuje omijać ten pseudo warsztat z oszustami jak największym łukiem ....
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tak nawiasem eldeko , co miałby zrobić ten mechanik , czy to grubsza sprawa ?
Jeśli nie, to mogę polecić mojego kolegę Michała , to mechanik z prawdziwego zdarzenia

Dla zainteresowanych mogę przesłać nr. telefonu.
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/
Witam, ja osobiście polecam warsztat Auto-Alp, na ulicy suchej 31, bardzo solidne i szybkie naprawy, ceny przyzwoite i jakość części odpowiednia, poza tym mili ludzie :) tel. 787- 239- 254
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
A i jeszcze jedno ;P mają tam kompleksowe naprawy, czyli blacharka, mechanika, elektronika, itd. Więc wstawiając tam auto to można zrobić wszystko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja polecam speedcar w Oliwie. Są to byli mechanicy, ktorzy pracowali w autoryzowanym serwisie, ale założyli własny warsztat....
speedcar.strona.pl
mają dobre ceny i nie kombinują ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
jest dobry 511 281 238 marek ma na imie jest dobry i robi wszystko od reki mialam spotkanie bliskiego stopnia tłoków z zaworami po 8 godzinach pojechałam do domku a w innym warsztacie musiałabym zostawic autko na tydzien
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
zdecydowanie polecam warsztat nagengast na malczewskiego, działają na rynku od lat 80-tych i mają spore grono zadowolonych klientów. Zaznaczam uczciwie, że nie są najtańszym warsztatem w mieście, ale za to jakość usługi jest znacznie wyższa niż w pierwszym lepszym warsztaciku za rogiem. Wiem, że ludzie przyjeżdżają do nich też z motocyklami do naprawy amortyzatorów, podobno pod tym względem też są popularni w trójmieście.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja od 5 lat korzystam z usług warsztatu nagengast na malczewskiego i faktycznie nie należy do najtańszych ale do najsolidniejszych moim skromnym zdaniem. Ostatnio wymienili mi amortyzatory w mercedesie w124 i nie wyszło super tanio ale zrobili to porządnie i w terminie:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja od 2 lat robię swoje autka w warsztacie Pana Szymona. ceny uczciwe, obsługa fachowa, poziom wiedzy powalający na kolana, i do tego bez naciągania i mydlenia oczu.
http://www.autofobik.pl/pokaz/firma/87.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
< a jakiego auta sprawa dotyczy?
Ja mogę polecić najlepszy warsztat do Mercedesa-AUTO MERC PRUSZCZ GDAŃSKI na Grunwaldzkiej,właściciel bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta i ma długoletnie doświadczenia w naprawie merców.Ja jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
mam dobrego mechanika w Gdańsku, sama naprawiam tam swój samochód. jest dobry ale też nie drogi.ROCARS warsztat mieści się przy skrzyżowaniu ul.kartuskiej i łostowickiej. tel.504127943
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.autoserwis-hynka.pl/
http://www.autoserwis-hynka.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
ROCARS TO NAJLEPSZA OPCJA W GDAŃSKU, POLECAM ROBIĄ WSZYSTKO SOLIDNIE, SZYBKO I BEZ NACIAGANIA. KORZYSTAM Z TEGO WARSZTATU OD LAT, NIGDY NIE ZAWIÓDŁ MNIE ANI MOICH ZNAJOMYCH
nie mechanik ale przy okazji polecam dobry elektryk samochodowy
sopot armii krajowej tel. 585507687
Panie elektryku z Sopotu zajmuje się pan regeneracją wiązek od silnika?
Polecam naprawde dobrych i tanich mechaników z warsztatu w Gdyni na ul. Starochwaszczyńskiej 54 tel. 663654706
Jeżeli interesują Cię usługi z zakresu lakiernictwa i blacharstwa to ja polecam serwis http://lakierowanie-aut.pl Dla mnie zakład rewelacyjny. Usługa wykonana szybko, sprawnie i tak jak chciałem.
a ja polecam Auto Gum na Hynka i na Gdańskiej, miła obsługa, ludzkie podejscie, cenowo idzie sie dogadać, nie ma tzw niespodzianek typu wycena wstepna na 500 a jak przychodzi co do czego nagle 1200. Poza tym mechanicy ok, geometrie tez tam mozna zrobic, pod komp.podlaczyc auto, a myslalem wczesniej ze tam tylko opony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
tylko nie AUTO GUM!!!!!! naciągacze! mam auto do sprzedania,klient zażyczył sobie sprawdzenie auta na stacji diagnostycznej,wszystko jakich kolwiek problemów tylko pan diagnosta stwierdził złe ustawienie zbieżności,podkreślam ze auto jest pod stałą opieką mojego zaufanego mechanika u którego naprawiam swoje auta od lat oraz moi znajomi no ale on nie robi takiej usługi wiec wybrałem sie do w/w warsztatu celem ustawienia zbieżności i co? stwierdzili ze nie ustawią bo mam wybity łącznik stabilizatora,tuleje stabilizatora(co to ma do zbieżności to nie mam pojęcia) no i tylne tuleje wachaczy! więc pojechałem do mojego mechanika a on mówi że tam niema żadnych luzów no i ja też nie zauważyłem żadnych stuków pod czas jazdy wiec wybrałem się do stacji kontroli pojazdów gdzie pan diagnosta bez problemu ustawił zbieżność i po kłopocie! więc NIE POLECAM TEGO WARSZTATU
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam warsztat w Gdyni przy ul. Starochwaszczyńskiej 54 tel 663-654-706 Tu jest ich stronka http://warsztatsamochodowy.home.pl
Polecam 3City Garage w Gdańsku-Przeróbce na ZNTKu.
http://www.3citygarage.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Polecam - http://mercservis.com.pl/
3City Garage - trakt św. Wojciecha 253

Polecam, zwłaszcza do aut 4x4
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mobilny Warsztat Samochodowy MWS Srock
605-358-738 Nawet z dojazdem do klienta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
3City Garage, przeniesiony na Trakt św. Wojciecha 253 (transbud).

Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Partsclub.pl SERWIS ul. Kochanowskiego 152 t.512501502 chłopaki naprawdę dobrze ogarniają tematy nie naciągają o wszystkim informują . Zadzwoń do nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
to radzę omijać serwis na Kościerskiej 1 w Oliwie. Auto biorą od ręki a trzymają tygodniami, partaczą przy okazji inne rzeczy...biorą do poprawki na reklamacji i znowu trzymają... Przy okazji naprawy mojego autka pourywali co nieco kabli i plastików. Widać łoma używali do rozebrani autka... Autofobik się nazywają, rzeczywiście można fobii dostać...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miałem podobnie. Oddałem auto do tych mechaników, bo ktoś mi ich polecił (nie pamiętam już kto) to stwierdziłem, że skoro go się poleca to można zaufać tym mechanikom z Autofobika, ale się pomyliłem. Nie dość, że nie naprawili tego co chciałem to jeszcze przerwali mi wężyk od płynu do spryskiwaczy.

Odradzam ten warsztat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam negatywną opinię, oddałem samochod 2 razy z "jakas" usterką w układzie chłodzenia. Niesprawne auto nadal jest, a dwie stowki z portfela poszly. Już nawet nie chce mi się iść do nich z reklamacją, bo znowu kasę wyciągną a nic z tym nie zrobią. Przestrzegam jeszcze raz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
http://mercservis.com.pl
697-15-15-05
Zdecydowanie odradzam TZ serwis Pana Tomasza na ul. Bitwy Oliwskiej. !!! PORAŻKA !!! Niby za wymianę opon bierze od 40 zł a w rzeczywistości za wymianę dwóch wentyli bez wywarzenia kół wziął 70 zł !!! porażka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.moto-klinika.com.pl/
http://www.rdr-mercedes.pl/
polecam robia wszystkie marki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Motoryzacja

BMW DOBRY MECHANIK (38 odpowiedzi)

SZUKAM NAPRAWDE DOBREGO KTORY ZNA SIE NA MARCE BEZ SCIEMY NAJLEPIEJ Z GDYNIA I SOPOT DZIEKI

Żarówki do samochodu (23 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...

Mój pierwszy samochód (208 odpowiedzi)

Jestem przed zakupem swojego pierwszego auta. Jaki samochód polecacie? Musi być 5-cio drzwiowy...

do góry