Widok

Dobry mechanik w Gdańsku?

Będę wdzięczny za adres dobrego mechanika pracującego w Gdańsku.
Z góry dzięki za wszystkie adresy ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A i jeszcze jedno ;P mają tam kompleksowe naprawy, czyli blacharka, mechanika, elektronika, itd. Więc wstawiając tam auto to można zrobić wszystko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
to zapodaj numer
Ja polecam speedcar w Oliwie. Są to byli mechanicy, ktorzy pracowali w autoryzowanym serwisie, ale założyli własny warsztat....
speedcar.strona.pl
mają dobre ceny i nie kombinują ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam się z opinią. Facet wymyśla co chwilę co innego całkiem niepotrzebnie do wymiany, a usterka jak była, tak jest dalej. Do tego bezczelny typ.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest dobry 511 281 238 marek ma na imie jest dobry i robi wszystko od reki mialam spotkanie bliskiego stopnia tłoków z zaworami po 8 godzinach pojechałam do domku a w innym warsztacie musiałabym zostawic autko na tydzien
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
zdecydowanie polecam warsztat nagengast na malczewskiego, działają na rynku od lat 80-tych i mają spore grono zadowolonych klientów. Zaznaczam uczciwie, że nie są najtańszym warsztatem w mieście, ale za to jakość usługi jest znacznie wyższa niż w pierwszym lepszym warsztaciku za rogiem. Wiem, że ludzie przyjeżdżają do nich też z motocyklami do naprawy amortyzatorów, podobno pod tym względem też są popularni w trójmieście.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
ja od 5 lat korzystam z usług warsztatu nagengast na malczewskiego i faktycznie nie należy do najtańszych ale do najsolidniejszych moim skromnym zdaniem. Ostatnio wymienili mi amortyzatory w mercedesie w124 i nie wyszło super tanio ale zrobili to porządnie i w terminie:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak tylko możesz to unikaj danfora w oliwie szerokim łukiem, gdyż urzędują tam sami partacze, którzy robotę robią na o******** a jak przychodzisz z reklamacją to się migają ,że wszyscy winni tylko nie oni. Nie radzą sobie nawet z prostymi naprawami takimi jak wymiana hamulców , czy uszczelka pokrywy zaworów, szkoda zdrowia na takich gamoni.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja od 2 lat robię swoje autka w warsztacie Pana Szymona. ceny uczciwe, obsługa fachowa, poziom wiedzy powalający na kolana, i do tego bez naciągania i mydlenia oczu.
http://www.autofobik.pl/pokaz/firma/87.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
< a jakiego auta sprawa dotyczy?
Ja mogę polecić najlepszy warsztat do Mercedesa-AUTO MERC PRUSZCZ GDAŃSKI na Grunwaldzkiej,właściciel bardzo profesjonalnie podchodzi do klienta i ma długoletnie doświadczenia w naprawie merców.Ja jestem bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4
mam dobrego mechanika w Gdańsku, sama naprawiam tam swój samochód. jest dobry ale też nie drogi.ROCARS warsztat mieści się przy skrzyżowaniu ul.kartuskiej i łostowickiej. tel.504127943
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://www.autoserwis-hynka.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
nie mechanik ale przy okazji polecam dobry elektryk samochodowy
sopot armii krajowej tel. 585507687
Panie elektryku z Sopotu zajmuje się pan regeneracją wiązek od silnika?
Polecam naprawde dobrych i tanich mechaników z warsztatu w Gdyni na ul. Starochwaszczyńskiej 54 tel. 663654706
Jeżeli interesują Cię usługi z zakresu lakiernictwa i blacharstwa to ja polecam serwis http://lakierowanie-aut.pl Dla mnie zakład rewelacyjny. Usługa wykonana szybko, sprawnie i tak jak chciałem.
a ja polecam Auto Gum na Hynka i na Gdańskiej, miła obsługa, ludzkie podejscie, cenowo idzie sie dogadać, nie ma tzw niespodzianek typu wycena wstepna na 500 a jak przychodzi co do czego nagle 1200. Poza tym mechanicy ok, geometrie tez tam mozna zrobic, pod komp.podlaczyc auto, a myslalem wczesniej ze tam tylko opony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
NOOOO JAK BY TAKIE NAPRAWY SPIER... TO NIE WIEM CO MOGLIBY NAPRAWIĆ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ROCARS TO NAJLEPSZA OPCJA W GDAŃSKU, POLECAM ROBIĄ WSZYSTKO SOLIDNIE, SZYBKO I BEZ NACIAGANIA. KORZYSTAM Z TEGO WARSZTATU OD LAT, NIGDY NIE ZAWIÓDŁ MNIE ANI MOICH ZNAJOMYCH
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry