Widok

Dobry, polecany adwokat z Trójmiasta

Inne Sadowa Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Czy może ktoś polecić z czystym sumieniem dobrego adwokata w Gdańsku ?
Rozwód, podział majątku, alimenty, ustalenie kontaktów z dzieckiem i ewentualnie sprawa gospodarcza - jeszcze nie wiem jaka dokładnie bo "żona" na razie tylko zapowiedziała, że złoży pozew.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gorąco polecam panią mecenas Magdalenę Kulik, duża fachowa wiedza i doświadczenie. Rozwód zakończył się po mojej myśli, dostałam alimenty na dziecko takie jak chciałam. Kontakty zasądzone też po mojej myśli. Tel. do p. mecenas 505-776-798.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Gostkowski jest dobry
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja polecam Mec. Martę Muszyńską tel. 508-155-443. Szybko załatwiona sprawa. Duża wiedza i tania obsługa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
tylko duża kanceleria, masz dobrych rozwodowców na przykład u adwokata Kopoczyńskiego w Gdyni a w razie czego zespol Cie nie zostawi tak jak moj jeden adwokacina co jak sprawa sie skomplikowala to nagle przerazony.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
A po myśli dziecka?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 5
Obecnie mam sprawę o podział majątku. Po zakończeniu sprawy napiszę czy byłam zadowolona z pracy adwokata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Najlepszym adwokatem z Trójmiasta jest mecenas Piotr Bartecki- kompetentny, rzetelny, miałam u niego kilka spraw i wszystkie zakończyły się pozytywnie, polecam z czystym sercem. Kancelaria w Sopocie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17

Salutaris - ODRADZAM

Odradzam Salutaris - głównie odszkodowania . Studenci którzy tam pracują gubią się w sprawach i terminach. Przez ich niedopatrzenie musiałem dopłacić do sprawy nie z mojej winy - bez możliwości odwołania się.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Adwokat Maria Fredrich jest ok. Wygrala dla mnie sprawe rozwodowa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pracowałam w jego kancelarii, nie polecilabym go absolutnie nikomu.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
adwokat-gostkowski.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
A ja polecam, merytorycznie przygotowani, w ciągłym kontakcie choć sprawa w sądzie trwała dlugo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Panią mecenas z Wejherowa - Anna Piwnicka Czerkawska
specjalistka w kazdym calu, wysłucha, poradzi, pomoże tez w innych sprawach.zajęła się mną z wyczuciem i współczuciem.
i najważniejsze skutecznie. Trafiłam z przypadku, ale potem poleciłam kilku znajomym i nikt nie żałował wyboru.
obecnie prowadzi mi sprawę o odszkodowanie-
namiary- wejherowo sobieskiego przy rondzie, strona kancelaria-apc.pl
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mecenas Dorota Giesek z Gdańska na Jaśkówce! Suuuuuuuuper babka i doskonały fachowiec! Polecam szczerze!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
Potwierdzam, babka super poprowadziła moją sprawę i bardzo mi pomogła. Pilnowała terminów, zawsze była osobiście na rozprawach i dzięki niej przestałam się bać sądu i rozpraw. :-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
znowu ty? jak takie beztalencie ukończyło studia o ile ukończyła, kobieto - zrozum że korzystasz z tego samego IP któe się wyśiwetla i każdy je widzi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

W pomorskim obecnie wybór adwokatów jest dość duży, ale zlokalizować w tym tłumie tego dobrego i przykładającego się do sprawy to już nie lada sztuka.
Nie mniej jednak sprawa rozwodowa to nie jest dobry moment do oszczędzania jeśli kancelaria adwokacka zapewni nam faktycznie dobrą obsługę.
Dlatego osobiście do sprawy rozwodowej mocno polecam udać się do kancelarii Adwokackiej Cejrowski jest z Tczewa.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w sądzie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też polecam tego adwokata. Po współpracy z innymi mogę napisać, że wysoki poziom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z Trójmiasta do Tczewa jest jednak kawałek i z pewnością nie każdy będzie miał czas i ochotę na to, by wybrać się w to miejsce. Ja radziłbym postawić na kancelarię mec. Michała Mindykowskiego, która mieści się na Uphagena we Wrzeszczu. W przypadku rozwodów, czy ustalania kontaktów z dziećmi naprawdę świetnie sobie radzi. Wie jak postępować w trakcie rozpraw.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry