Widok

Dobry, polecany adwokat z Trójmiasta

Inne Sadowa Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Czy może ktoś polecić z czystym sumieniem dobrego adwokata w Gdańsku ?
Rozwód, podział majątku, alimenty, ustalenie kontaktów z dzieckiem i ewentualnie sprawa gospodarcza - jeszcze nie wiem jaka dokładnie bo "żona" na razie tylko zapowiedziała, że złoży pozew.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam http://www.poradyonline.lexcarta.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie zachowanie adwokatów-cwaniaków należy automatycznie zgłaszać do Okręgowej Rady adwokackiej, a tam już się nimi zajmą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beata i Justyna, brałyście ze sobą rozwód bo internet macie wspólny (ip) Byłem w tym biurze p. Koralewskiego. Ciemno na korytarzu ani okna ani oświetlenia. Właściciele lokalu podnajmują pokoje na godziny różnym pięciu mecenasom. Sekretarki nie podnoszą słuchawek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja z całego serca mogę polecić panią mecenas Morawską. Pani Agata to profejsonalistka która walczy o dobro swojego klienta do ostatniej chwili. Była dla mnie ogromnym wsparciem nie tylko w kwestiach prawnych, ale też dodawała mi mnóstwo otuchy,.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam.A może polecić Pan godnego adwokata?Bardzo byłabym wdzięczna

Mam pytanie czy znalazła Pani dobrego sumiennego adwokata?Jak tak to proszę o informacje

Pomoc w zakresie spraw spadkowych w Gdańsku uzyskasz na Grunwaldzkiej w kancelarii pana Gautier (https://gautier.com.pl). Świetny prawnik z indywidualnym podejściem do klienta dzięki czemu ta pomoc przez niego gwarantowana jest faktycznie na bardzo wysokim poziomie i można na niego liczyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proponuje poszukać w różnych rankingach/katalogach adwokatów, których jest masa w Internecie. Wystarczy w zasadzie wpisać w Google "adwokaci gdańsk". Ja mogę polecić stronę https://zaufanyadwokat.pl/loc/gdansk/

Jeśli chodzi o moje doświadczenia to polecam kancelarię Pana Bednarczyka z Gdańska (http://www.adwokatbednarczyk.pl
Ja polecam Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Doskonała specjalistka od rozwodów i wszystkich innych spraw związanych z tzw. prawem rodzinnym. Mi wszystko wywalczyła tak jak chciałam. Czułam się zaopiekowana. Gdyby ktoś chciał się skontaktować to bezpośredni numer 666609065. Polecajka
Ja ze swojej perspektywy również mogę polecić Adwokat Chróścielewską. Miałem prowadzoną przez nią sprawę i byłem bardzo zadowolony. Wszystko miałem wytłumaczone, a jak pojawiały się nowe pytania z mojej strony to zawsze mogłem liczyć na odpowiedź ze strony Pani Mecenas. Przez całą sprawę miałem wrażenie, że jesteśmy bardzo dobrze przygotowani, że to my wychodzimy z inicjatywą i rozdajemy karty. Finał finałów wyrok bardzo dobry dla mnie - jestem zadowolony.

Z tego co ja mogę polecić to zdecydowanie postawiłbym na https://mapa.targeo.pl/adwokat-lublin-prawnik-alicja-kubiak-3-maja-7-7-20-078-lublin~22012134/przedsiebiorstwo-firma/adres - mają kapitalne usługi - bardzo szerokie. Działają na szeroką skale i są znani ze skuteczności.
Ja mogę z czystym sumieniem polecić adwokat Magdalenę Chróścielewską :) Doskonała prawnik. Odważna, zdecydowana, perfekcjonistka. Bardzo, bardzo skuteczna na sali rozpraw. Dzięki niej wyrok najlepszy z możliwych. Bez dwóch zdań do polecenia.

Zastanawiam się nad podjęciem współpracy z mecenasem Mindykowskim? Szukam opinii na temat tego prawnika. Czy do sprawy rozwodowej i podziału majątku będzie ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak chodzi o rozwód i podział majątku to polecam. On ma duże doświadczenie w takich sprawach, także śmiało, nawet jak sprawa będzie nieprzyjemna i skomplikowana, to można na niego liczyć.

Kilka mega pozytywnych opinii już gdzieś na temat tego prawnika widziałam i chyba to najlepsza jego reklama.

Najważniejsze to jest chyba to, żeby prawnik potrafił dobrze negocjować i wskazał najlepsze rozwiązanie. Wiadomo, że czasem się po prostu nie da... bo małżonek czy małżonka nie chcą współpracowac, ale dużo osób chce się po prostu dogadać i iść w swoje strony. W moim przypadku tak było, doszliśmy jakość do porozumienia po długich debatach i spoko.

co sądzicie o mecenasie Romanie Nowosielskim 602-325953 i 58-3462756, tym co był w programie Tvp 1 u Elżbiety Jaworowicz

Adowkat Morawska z Toruńskiej - też ją polecam. Pani Agata jest specjalistką w sprawach rozwodowych, rodzinnych, podziale majątków itp. Świetnie wszystko ogarnia i rzetelnie podchodzi do swoich spraw. Do tego jest skuteczna jeśli zależy Ci np. o orzekaniu o winie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moge powiedziec kogo NIE polecam.
Wiem, ze to stary watek ale chce zamiescic ostrzezenie dla ,,potomnych"...
Chidzi o kancelarie Mohylak z Gdynii. Po wyludzeniu pieniedzy (1500zl) informuja (droga smsowa), ze rezygnuja z prowadzenia sprawy :D Do momentu zwabienia platnika do biura i wplacenia kwoty wyludzenia (wydzwaniali do mnie, aby zachecic do powierzenia im sprawy) pracownik kancelarii, balamuci, ze sorawa sie zajma. Po otrzymaniu pieniedzy pracownik kancelarii zaczyna wycofywac sie z obietnic, a po tygodniu informuje, ze rezygnuje z prowadzenia sprawy. Pieniadze noe zwrocone, o kwotach wydanych na dojazdy do kancarii i odszkodowaniu nie wspomne. Ciekawe ile nedzie sie ciagnela sprawa w sadze, ktora maja zalozona, podejrzewam, ze zostanie umorzone ze wzgledu na kolesiostwo.