Widok

Dobry, polecany adwokat z Trójmiasta

Inne Sadowa Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Czy może ktoś polecić z czystym sumieniem dobrego adwokata w Gdańsku ?
Rozwód, podział majątku, alimenty, ustalenie kontaktów z dzieckiem i ewentualnie sprawa gospodarcza - jeszcze nie wiem jaka dokładnie bo "żona" na razie tylko zapowiedziała, że złoży pozew.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam, merytorycznie przygotowani, w ciągłym kontakcie choć sprawa w sądzie trwała dlugo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
adwokat-gostkowski.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pracowałam w jego kancelarii, nie polecilabym go absolutnie nikomu.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1
Adwokat Maria Fredrich jest ok. Wygrala dla mnie sprawe rozwodowa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Salutaris - ODRADZAM

Odradzam Salutaris - głównie odszkodowania . Studenci którzy tam pracują gubią się w sprawach i terminach. Przez ich niedopatrzenie musiałem dopłacić do sprawy nie z mojej winy - bez możliwości odwołania się.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepszym adwokatem z Trójmiasta jest mecenas Piotr Bartecki- kompetentny, rzetelny, miałam u niego kilka spraw i wszystkie zakończyły się pozytywnie, polecam z czystym sercem. Kancelaria w Sopocie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 17
Obecnie mam sprawę o podział majątku. Po zakończeniu sprawy napiszę czy byłam zadowolona z pracy adwokata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A po myśli dziecka?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5
tylko duża kanceleria, masz dobrych rozwodowców na przykład u adwokata Kopoczyńskiego w Gdyni a w razie czego zespol Cie nie zostawi tak jak moj jeden adwokacina co jak sprawa sie skomplikowala to nagle przerazony.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Mec. Martę Muszyńską tel. 508-155-443. Szybko załatwiona sprawa. Duża wiedza i tania obsługa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Gostkowski jest dobry
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gorąco polecam panią mecenas Magdalenę Kulik, duża fachowa wiedza i doświadczenie. Rozwód zakończył się po mojej myśli, dostałam alimenty na dziecko takie jak chciałam. Kontakty zasądzone też po mojej myśli. Tel. do p. mecenas 505-776-798.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14