Widok

Dobry prezent na roczek dla chrześniaka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Macie jakieś fajne pomysły?

Dodam, że mój chrześniak ma starszych braci (5 i niespełna 3 lata), więc część ubranek, zabawek i innych "sprzętów" dostaje na bieżąco "w spadku".
Ludzie miewają różne spojrzenia na rzeczywistość. Pesymista widzi czarny tunel, optymista - światełko w tunelu, realista - nadjeżdżający pociąg !!! A maszynista? Maszynista, moi drodzy, widzi... trzech idiotów na torach...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zalezy, jakim budzetem dysponujesz. Moze zafunduj mu kilka wejsciowek na basen? Moze jezdzik? A moze po prostu zapytaj rodzicow chrzesniaka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na roczek kupiłam rowerek. Fakt,że musiał podrosnąć kilka miesięcy zanim pojeździł,ale z prezentu wszyscy byli zadowoleni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może konik na biegunach lub zestaw puzzli dla maluchów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja koleżanka zamówiła u mnie na roczek swojej chrześniaczki skrzynię na pamiątki z dzieciństwa. Mają do niej trafiać różne wspomnienia, a całość docelowo dziecko ma dostać oficjalnie na 18-tkę. Oprócz tego jakąś zabawkę. Pomysł inny, niebanalny i bardzo sympatyczny w czasach, gdzie gonimy za rzeczami materialnymi. Ciekawe co nazbiera się w niej przez wszystkie lata ;-)

A skrzyneczkę, o której mówię można zobaczyć na
http://decohouse.eu/archiwa/254
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja kupiłam sesję chrześniakowi. świetna pamiątka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja bym kupiła rowerek. Reszta kupi pewnie rzeczy, które będą na teraz. A na wiosnę na rowerku biegowym już może próbować. Np takie coś :

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-orion-niebieski-milly-mally-hit-i4345183034.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziewczynkom kupujemy złoto: łańcuszek, kolczyki
Chłopcom kupujemy srebrne monety, ostatnio z JPII.
To jest pamiątka na całe życie. O rowerku czy karnecie na basen nie będzie nie będzie opowiadał swoim rodzicom, ale szlachetne kruszce się miło wspomina i pokazuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Prezenty

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry