Widok

Dobry psychiatra w Gdansku

Szukam w Gdansku dobrego psychiatry , niekoniecznie prywatnego - nie wiem nawet ile kosztuja takie wizyty, choc wiadomo ze z opieka publiczna roznie to bywa , bede wdzieczna za wskazanie mi jakiejs konkretnej osoby
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodze do dr Piotra Sowińskiego. Przyjmuje on co prawda w Gdyni ale to niedaleko, a specjalista jest świetnym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
A wiadomo coś o psychiatrze Tomaszu Wróblewskim ? Nazwisko mi się kojarzy bo ktoś mi kiedyś polecał ale nie mogłem znaleźć, a teraz znalazłem to wroblewski-psychiatra.pl . Był już ktoś u tego psychiatry?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam zgoła odmienną opinię na temat dr Tomasza Jaszczyka. Wręcz śmiał się z moich problemów, nie słuchał tego co mówię, lekceważył objawy. Miałam wrażenie, że potwornie go nudzę. Byłam dwa razy i po każdej wizycie czułam się jeszcze gorzej. Moja lekarka rodzinna wręcz zabroniła mi chodzić do tego lekarza. Absolutnie nie polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak. Obie fajne. Ja korzystam z pomocy Młodej i jestem bardzo zadowolony :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest dr Nitka "stara" i "młoda". Pani Teresa (czyli mama tej drugiej) jest specjalistą psychiatrą dziecięcym, druga jest psychiatrą osób dorosłych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja moge polecić dr Żuradę -Wywińską.Przyjmuje w Gdyni.Kobieta o ogromnym sercu,poświęca tyle czasu ile każdy potrzebuje.Dla mnie to plus,nie lubię wydać pieniądzy i być 5 min w gabinecie.Szczerze polcam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
tez mialam do czynienia z dr Herstowska ....jednym slowem : NIE POLECAM!
Wiesz gdzie on przyjmuje i jakie ma kolejki? Widziałam że na znanym lekarzy ze grunwaldzka, a le moze gdzieś jeszcze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja niestety nie podzielam Twojego zdania.Spotkałam dr Herstowska na oddziale Dziennym i nie potrafiłam z Nią znaleźć wspólnego języka.Możliwe, że dobrze dobiera leki i jest nowoczesnym psychiatra, ale dla mnie było to za mało, żeby się przed Nią otworzyć.
Mogę z czystym sumieniem polecić moje "najnowsze odkrycie" - doktor Hertowska Marta. Genialna babka - młoda ale mega wiedza i nowe podejscie. Ja juz troszke przerabiałam psychiatrów i ona jest na prawde czymś dla mnie idealnym!
Ja mogę polecić z całego serca doktora Tomasza Jaszczyka. Trafiłem do niego z polecenia koleżanki, ponieważ szukałem bardzo dobrego, kompetentnego lekarza, naprawdę oddanego swojej pracy i pacjentom, a na swoim koncie miałem już wizyty u większości znanych psychiatrów. Doktor Jaszczyk przede wszystkim traktuje pacjenta z ogromną godnością i szacunkiem. Zawsze miałem poczucie ogromnej fachowości ale też serdeczności, życzliwości i opieki - mogłem dzwonić jeżeli miałem pytania czy wątpliwości pomiędzy wizytami, doktor jeżeli nie mógł odebrać, to zawsze oddzwonił tego samego dnia. Niekiedy musiałem zmierzyć się z trudną prawdą jaką słyszałem od doktora. Ale dzięki tej trudnej prawdzie i podjętej pracy nad sobą teraz jestem już zdrowym człowiekiem. A najważniejsze - dużo szczęśliwszym. Doktorze - dziękuję. Uratował Pan moje życie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Monika Czucha,przyjmuje pacjentów poza kolejką,kogo chce,ty człowieku musisz się denerwować i czekać,czekać,czekać.Nie polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej... polecam dr Czuchę- Wołkowską przymuje na gospody. Jest cudowną osobą, pomogła mi... dobrała leki... A byłam już u wielu psychiatrów, nikt nie mogł mi pomoc. Dr Czucha to złotak kobieta... Zawsze wysłucha.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Poszukuje dr Radziemskiej.opiekowala sie moja mama,teraz sama potrzebuje jej pomocy.Podany nr przychodni bledny.To bardzo dobra doktor,b dobrze diagnozuje i leczy.Bede wdzieczna,jesli ktos poda mi gdzie teraz pracuje
Mam wrażenie, że Mirka, Grzegorz i Kasia to ta sama osoba, która robi reklamę dr Frydrychowicz.Jeśli się mylę to przepraszam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,Mirka, pani dr Maria Frydrychowicz-Czuchaj przyjmuje w centrum psychiatrii w Gdyni na Traugutta(na nfz),tylko duze kolejki ,poza tym przyjmuje w Spoldzielni Lekarskiej w Sopocie na ul Grunwaldzkiej,gdzie bylem i podzielam poglad Kasi
kasiu,napisz gdzie przyjmuje doktor Frydrychowicz-czuchaj?
Ja również leczyłam sie u pana Nowaka. Pomógł mi wyjść z nerwicy, z którą walczyłam od wielu lat. Dokładnie przeanalizował mój przypadek, to w jakich sytuacjach czuję się gorzej. Wprawdzie jeszcze długa droga przede mną ale teraz przynajmniej mam siłę do walki i widzę,że są jednak te postępy.
dziekuje,Piotrek za dobre wiadomosci,bo moj kuzyn poszukuje takiego psychiatry(woli pojsc do mezczyzny).zanotowalam numer dr Nowaka,oby wiecej takich lekarzy.Ja pozostane jednak u dr Marii Frydrychowicz. pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kasiu - trafiłem właśni na ten wątek, i także mogę polecić dr Piotra Nowaka - przyjmuje koło Akademi Medycznej prywatnie (wczoraj się reklamowali na trójmiasto.pl) nie pamiętam teraz nazwy, ale nr pod ktrym go miałem 794 795 738. Ale idealna osoba, mam dość duże problemy.... ale pan doktor podchodzi ze zrozumieniem, a nie na zasadzie masz leki, będzie lepiej (takich psychiatrów przerabiałem kilkunastu w całym życiu) Jak ktoś potrzebuje pomocy i własnie ROZMOWY to jest to idealny terapeuta

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (72 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Słowackiego 78 (5 odpowiedzi)

Inwestycja Słowackiego 78 powstaje w miejscu, gdzie przez wiele lat funkcjonowała restauracja...

do góry